Blog

27/02/2020

Optimaliseer jouw Facebook campagnes

Is jouw bedrijf op zoek naar meer naamsbekendheid? Of wil je beter worden gevonden op social media? Tegenwoordig maken veel bedrijven gebruik van Facebook campagnes, toch zijn veel ondernemingen niet op de hoogte van de ware kracht van Facebook marketing. Wij geven jou de beste manieren om jouw Facebook campagnes te optimaliseren.
20/02/2020

Best scorende webteksten

Wil jij de best scorende webteksten voor meer conversie of bezoekers op jouw website? Dan hebben wij voor jou de antwoorden. Wij zetten voor jou op een rij welke webteksten het hoogste scoren en waarom.
13/02/2020

Versterk jouw bedrijf met e-mail automation

Heeft jouw organisatie moeite met op het juiste moment relevante content bij je doelgroep te krijgen? Dan is e-mail automation precies datgene wat jij zoekt! Wij vertellen jou alles over deze tool en hoe jij deze het beste kan inzetten om jouw organisatie te versterken.
06/02/2020

Instagram zakelijk inzetten?

Wil jij als bedrijf Instagram gaan inzetten als om meer naamsbekendheid te krijgen? Er gebeurt momenteel veel op digitaal, sociaal én visueel gebied en Instagram is dé plek waar al deze aspecten samenkomen. Wij vertellen jou wat je kunt doen om de beste resultaten uit dit social media kanaal te halen.
30/01/2020

Storytelling inzetten voor jouw bedrijf?

Is jouw bedrijf op zoek naar een manier om het contact met je doelgroep te verdiepen? Wil jij dat meer mensen jouw merk leren kennen? Dan is storytelling de perfecte tool voor jouw bedrijf. Wij leggen je uit hoe jij storytelling kan inzetten voor jouw bedrijf.
23/01/2020

De beste SEO trends om in 2020 op in te spelen

Heeft jouw bedrijf dit jaar als goed voornemen om beter zichtbaar te worden in Google? Daar helpen wij jou graag een handje bij. Met behulp van de nieuwste trends op het gebied van SEO krijgt jouw bedrijf meer naamsbekendheid, bezoekers én meer conversatie. Wil jij hier graag meer over weten? Wij leggen het graag aan jou uit.
10/01/2020

Contentmarketing trends van 2020

Wil jij weten welke trends jouw bedrijf dit jaar het beste kan inzetten? Of wil je de concurrentie een stapje voor blijven? De teller van ontwikkelingen op het gebied van contentmarketing blijft stijgen. Wij zetten voor jou de belangrijkste trends van 2020 op een rijtje.
19/12/2019

Is jouw bedrijf klaar voor de feestdagen?

De laatste weken van 2019 zijn aangebroken! Veel bedrijven zijn bezig met het afwerken van de laatste taken. Dat begrijpen wij, want wie wil 2020 nou niet beginnen met een frisse start? Maar sta eens even stil wat de feestdagen kunnen betekenen voor jou als bedrijf? Caramelo Media geeft jou graag enkele tips om het beste uit de mooiste tijd van het jaar te halen!
13/12/2019

Influencer marketing inzetten voor jouw bedrijf?

Wil jij jouw bedrijf nog beter promoten? Maak dan gebruik van influencer marketing! Met deze vorm van marketing overtuig jij jouw publiek dat jouw product het beste is. Ben je benieuwd hoe jij dit kunt inzetten? Wij vertellen je er graag meer over.
05/12/2019

De beste webteksten voor jouw website?

Sta jij niet op de gewenste positie in de zoekmachines? Of heeft jouw website niet voldoende bezoekers? Dat zou kunnen liggen aan je webteksten. Ben jij benieuwd hoe jij de beste webteksten voor jouw website kan creëren? Wij vertellen je er graag meer over!
29/11/2019

Content creëren die mensen echt onthouden?

Wil jij content creëren die door mensen wordt onthouden? Maak je dan maar klaar voor de strijd. Het is tegenwoordig online een slagveld waarin iedereen maar één prijs voor ogen heeft: de aandacht van de consument. Wij geven jou de volgende schrijftips waarmee jouw content zich kan onderscheiden van de rest.
21/11/2019

Facebook introduceert nieuwe universele chatfunctie

14/11/2019

Voorkom een writers block met deze 4 elementen

Stel jezelf eens voor: In plaats van urenlang naar een leeg scherm te staren formuleer je moeiteloos precies wat je wil zeggen. Dat is toch de droom van iedere blogger! Benieuwd op welke manier jij een schrijfblokkade kunt voorkomen? Wij helpen je graag verder.
07/11/2019

Hoe verbeter je de personalisatie van je e-mailmarketing?

Personalisatie, het komt zo ongeveer iedere week wel een keer voorbij vliegen als het over marketing gaat. Wij hebben het hier al wel eens gehad over hoe je überhaupt kan personaliseren en dat het je e-mailmarketing kan verrijken. Maar in hoeverre kun jij personaliseren met je e-mailmarketing, weet je wel genoeg van je bezoekers, klanten en nieuwsbrieflezers? Wij vertellen je alles over het verbeteren van je personalisatie in e-mails, allemaal met behulp van data.
31/10/2019

Een foto zegt meer dan duizend woorden!

Wist je dat mensen 80% onthouden van wat ze zien, maar slechts 20% onthouden van wat ze horen en lezen? Door de stortvloed aan informatie van tegenwoordig zijn veel mensen het vermogen zich te concentreren verloren. Dus hoe ga jij als content creator ervoor zorgen dat jouw content wordt onthouden door jouw consument? Precies! Visuele content!
24/10/2019

Originele content maken? Leer van Netflix!

Vraag jezelf eens af: is mijn content echt origineel of kijk ik graag af bij mijn concurrenten? Is jouw antwoord optie twee, maak je niet druk. Je bent niet de enige. Bedrijven creëren vandaag de dag veel dezelfde content, waardoor onze tijdlijnen steeds gevuld zijn met hetzelfde. Wil je als bedrijf echt originele content creëren? Schrijf dan je eigen merkverhaal.
18/10/2019

Hoe kun je onderscheidend communiceren?

Wist je dat elke seconde 11 miljoen stukjes informatie ons via onze zintuigen bereiken? En wist je dat we als mensen maar in staat zijn om 50 stukjes van die informatie daadwerkelijk te verwerken? Maar hoe ga je als merk ervoor zorgen dat jij bij die 50 stukjes informatie terecht komt?
10/10/2019

De kracht van framing in marketing

Marketing draait om het verpakken van boodschappen. Zodanig dat je bezoekers, lezers of gebruikers het gevoel geeft dat ze er niet om heen kunnen en jouw product of dienst wel moeten gebruiken. Dat kan natuurlijk op vele manieren. Een boodschap in een dusdanig jasje gieten dat jouw product of dienst er beter uitkomt noemen we framing. Dit kan bepalend zijn voor de keuze van je doelgroep, dus zetten we graag een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje.
26/09/2019

Hoe gaat videomarketing jou helpen?

Boodschappen via beeld hebben tekst de afgelopen jaren behoorlijk ingehaald. Ook voor bedrijven word de meerwaarde steeds meer gezien als een reden om het in te zetten. Videomarketing wordt steeds volwassener, maar hoe gaat het jouw bedrijf helpen? En hoe zet jij het in. Want videomarketing is wat anders dan zomaar een filmpje schieten. Wij vertellen je alles over dit waardevolle marketingkanaal.
19/09/2019

Hoe optimaliseer je jouw e-mailmarketing?

E-mailmarketing is nog altijd een van de meest kansrijke kanalen voor je online marketing. Maar hoe ga jij alles uit je mailcampagnes halen? Hoe zorg je ervoor dat er daadwerkelijk conversies uit komen? Oftewel, hoe optimaliseer je jouw e-mailmarketing? Wij helpen je graag op de goede weg, richting meer rendement uit je zakelijke e-mails.
12/09/2019

Social Media als e-commerce

Het is de volgende stap in de overname van de grote Social Media bedrijven: Social Commerce. Naast betrokkenheid vergroten, naamsbekendheid krijgen en bezoekers naar je website krijgen wordt conversie de nieuwe stap voor de grootste mediakanalen van deze tijd. Het betekent een nieuw tijdperk, waarin alles geïntegreerd zit in hetzelfde platform. Maar is jouw bedrijf al klaar voor deze nieuwe stap?
05/09/2019

Hoe kun je jouw doelgroep nog beter aanspreken?

Segmenteren om je doelgroep beter te kunnen aanspreken, het wordt in vrijwel ieder marketingmodel wel gedaan. Maar hoe kun je nog beter inspelen op de kenmerken van een specifiek persoon binnen je doelgroep. Met andere woorden, hoe kun je segmenteren op een dieper niveau? Psychografische marketing zou wel eens het antwoord kunnen zijn. Wij leggen je graag uit hoe dit jouw segmentatie kan veranderen.
29/08/2019

Vertouwen kweken met FAQ

De kracht van de over ons-pagina, in een eerdere blog kon je lezen hoe je deze pagina kunt gebruiken om vertrouwen op te bouwen met je klant. Maar hoe geef je daar invulling aan? Met behulp van de Frequently Asked Questions. Wij leggen je graag uit hoe je deze veelgestelde vragen kunt inzetten om vertrouwen op te bouwen met je potentiële klanten.
22/08/2019

Hoe speel je in op veranderend online gedrag?

Hoe ga je als ondernemer om met het veranderende online gedrag van je klanten? Van hele dagen op het internet om een mailtje binnen te halen naar binnen enkele seconden al het nieuws in de wereld checken. Online gedrag is behoorlijk veranderd van lange online sessies naar korte momenten op de smartphone. Hoe ga je om met deze zogenaamde micromomenten die het online gedrag beheersen? We leggen het je graag uit.
15/08/2019

Wat is de kracht van een goede ‘over ons’- pagina?

Op bijna iedere website vind je hem wel ergens bovenaan of onderin de pagina: de over ons-pagina. Wat je hier treft? Een vaak saai riedeltje over wie de personen achter het bedrijf zijn en een in elkaar gekunstelde missie en visie. Niemand die ernaar kijkt, niemand die er door geraakt wordt. Terwijl deze pagina ook het begin kan zijn van een goede klantrelatie. Maar wat is nou de kracht van een goede over ons-pagina? We leggen het je uit.
01/08/2019

Hoe is jouw online product experience?

Hoe verkoop jij jouw producten online? Tegenwoordig draait alles om de ervaring van de klant, die ervoor moet zorgen dat het jouw producten in het virtuele winkelmandje belanden. Maar hoe is jouw zogeheten product experience? Webshops winnen het steeds vaker van de offline winkels, maar kan jouw klantervaring het al winnen van de fysieke variant? Wij geven je tekst en uitleg over de optimale online product experience.
25/07/2019

Krijg de aandacht met immersive content

Hoe krijg je de aandacht van potentiële klanten en misschien nog belangrijker, hoe je deze vast? Het is de eeuwige vraag voor alle marketeers. Wie het antwoord weet heeft de heilige graal in handen en hengelt de klanten binnen. Een mogelijk antwoord op de vraag is een steeds verder opkomende manier van content: immersive content. Maar hoe gaat dit jou helpen aan de aandacht van je doelgroep en hoe zet je dit in? Wij leggen je graag alles uit over deze vorm van content.
18/07/2019

Hoe is jouw tone of voice via mobiel?

Mensen en hun mobiel zijn één. Waar jij bent, is je mobiel ook. Dit maakt mobiel een van de meest waardevolle communicatiekanalen, want je hebt altijd direct toegang tot je klant. Maar met alle concurrentie die om aandacht vraagt moet dat korte berichtje raak zijn. Je bent namelijk maar een druk verwijderd van genegeerd worden. Je tone of voice speelt daarin een belangrijke rol. Ben jij je bewust van je tone of voice via mobiele berichten? Wij vertellen je meer over het belang van een goede tone of voice voor mobiel.
11/07/2019

Instagram: kansen en potentie

Instagram is hard op weg om uit te groeien tot een van de belangrijkste kanalen voor je online marketing. De zakelijke opties blijven komen en daarmee groeien de mogelijkheden om klanten aan je te binden met dit platform. Maar waar moet je zijn als bedrijf, waar liggen de kansen en waar moet je vooral niet te veel energie in stoppen? We laten je graag zien waar jij moet zijn op Instagram.
04/07/2019

Hoe zorg je voor personalisatie in je content?

Content die verkoopt, dat is de droom van iedere marketing afdeling. Daar wordt alles voor gedaan. Het geheim om aankopen te stimuleren: personalisatie. Een bekend begrip in de marketing, maar toch is het lastig om er grip op te krijgen en het te laten passen binnen jouw communicatie. Daarom gaan wij er dieper op in en zoeken we uit hoe je personalisatie kunt toepassen in je verschillende uitingen.