Remarketing

Mensen die eerder je website hebben bezocht zijn ontzettend interessant. Je weet namelijk dat ze op een bepaalde manier geïnteresseerd zijn in je product of dienst. Door remarketing in te zetten kun je mensen er aan herinneren dat ze op weg waren naar jouw hulp en ze een duwtje in de goede richting geven.

Stel ons je vraag

=

Aankopen en aanvragen vergroten

Een advertentie naar deze groep, bijvoorbeeld met een speciale actie, kan deze geïnteresseerde bezoekers net het zetje geven wat ze nodig hebben om van websitebezoeker naar klant te evolueren. Met deze strategische advertenties kun je het aantal aankopen en aanvragen via je website eenvoudig vergroten.

Focus op de twijfelaars

Remarketing focust zich op het bereiken van mensen die al eerder in contact zijn geweest met jouw of op je website hebben gezeten. Deze mensen weten dus al van je bedrijf af en zijn tot een bepaalde hoogte geïnteresseerd in je producten of diensten. Misschien hadden ze het winkelmandje al gevuld maar wilden ze nog concurrenten vergelijken, misschien wilden ze op een later moment terugkeren maar verminderde de behoefte. Mensen beslissen nou eenmaal vaak niet in één keer.

remarketing

Versterk je marketingkanalen

Remarketing kan ingezet worden op diverse manieren en via verschillende kanalen. Zo kunnen we de websitebezoekers uit je Google Ads, Social Media of via SEO nogmaals benaderen. Hiermee versterk je jouw marketingmix en bundel je de kanalen tot een conversiegerichte strategie. Je haalt meer uit de kanalen die je al inzet en zorgt voor een hogere opbrengst. Tijd om te groeien met remarketing.

Bekijk jouw remarketing opties in een vrijblijvend gesprek

Voordat je begint met remarketing moet je weten hoe je dit het beste in kan zetten en wat het jouw bedrijf op kan leveren. Daarom bieden we je een vrijblijvend gesprek aan om te kijken waar voor jou de mogelijkheden liggen. Wat gaat remarketing jouw opleveren? En hoe moeten we dit inrichten? Op basis van je wensen, doelen en visie bekijken wij hoe we jou kunnen helpen. Vraag dus direct een vrijblijvend gesprek aan.Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

=