Wil jij snel je bereik vergroten en meer bezoekers naar je website halen? Door te adverteren in zoekmachines kun je snel grote sprongen maken. Met zoekmachine adverteren haal je relevante bezoekers naar jouw website of webshop. Op basis van je doelstellingen bepalen we welke strategie we voor jou inzetten om het beste resultaat te behalen.

Stel ons je vraag

=

Google Ads uitbesteden levert je meer op.

google ads uitbesteden

Google Ads uitbesteden: iets voor jou?

Elke dag zet jij je in voor de groei van je organisatie. Als je ervoor kiest om Google Ads uit te besteden, kun jij je focussen op de kwaliteit van jouw bedrijf, terwijl wij jou ontzorgen door het online succes van jouw onderneming te optimaliseren. Zowel in tijd als kosten is het uitbesteden van SEA een stuk efficiënter. Het creëren en managen van campagnes vereist namelijk de nodige kennis en ervaring. Door Google Ads uit te besteden haal je snel relevante bezoekers naar jouw website of webshop. Volledig gebaseerd op jouw persoonlijke doelstellingen bepalen we een gepaste strategie voor optimaal resultaat.

Voordat we de campagnes kunnen instellen, beginnen we eerst met een grondige analyse. Wij zetten onze Google Ads specialisten in om te kijken naar je huidige campagnes en/of het verkeer op de website. Hierna wordt er uitgebreid beschreven wat er goed gaat, waar de problemen vandaan komen en nog belangrijker: waar de kansen liggen.

Elke maand analyseren we de resultaten van de gelanceerde campagnes en bouwen we verder op deze nauwkeurige analyse. Natuurlijk krijg jij maandelijks altijd de resultaten te zien en bespreken we samen de volgende stappen. Door de resultaten van de campagnes secuur in de gaten te houden maken we het mogelijk om het plan van aanpak keer op keer te optimaliseren.

google ads laten uitbesteden

Waarom je Google ads wilt uitbesteden

Het uitbesteden van Google Ads is op meerdere vlakken een stap vooruit voor jou en je bedrijf. De expertise van onze online marketingspecialisten tilt jouw online positie merkbaar naar een hoger niveau.

01

Kennis en ervaring

Om je Google Ads strategie te bepalen, de advertenties in te stellen en de resultaten de optimaliseren, is kennis en ervaring nodig. Als je net begint, kan het zo zijn dat het je meer geld kost dan het je oplevert. Wij hebben jarenlang ervaring in het bedenken, opzetten en optimaliseren van Google Ads advertenties.

02

Bespaar tijd

Als ondernemer heb jij het al druk genoeg. Dat begrijpen wij. Wil jij graag een goede start maken met Google Ads? Dan gaan hier heel veel uren inzitten voordat je op de goede weg bent. De bedoeling is dat jij je budget juist inzet en er het maximale uithaalt. Heb jij geen tijd om je hier dagelijks mee bezig te houden? Dan zijn wij de oplossing.

03

Continu op de hoogte

De markt verandert snel. Een online marketingspecialist heeft hier oog voor en heeft bovendien de tijd om de trends in de gaten te houden. Wij schakelen snel zodat we er ruim op tijd bij zijn en kansen niet mislopen. Goede advertenties zijn actueel en relevant.

04

Versterk je online positie

Google Ads worden krachtiger dankzij een sterke online marketingmix. Onze SEO-specialisten weten dit als geen ander. SEA en SEO zorgen er samen voor dat jij niet te missen bent in Google. Maak jouw bereik maximaal en zorg samen met ons voor een prominente online positie.

We bouwen een ideale strategie.

Het uitbesteden van Google Ads biedt je diverse mogelijkheden. Je zichtbaarheid op Google en andere zoekmachines kan worden vergroot middels de onderstaande manieren.

Search

Dit campagnetype is zeer geschikt om meer verkopen, leads of websiteverkeer te genereren, omdat je advertenties kunt laten zien aan mensen die actief zoeken naar jouw producten en diensten.

Display

Dit campagnetype bied je de mogelijkheid om je bereik te vergroten en ervoor te zorgen dat je top of mind blijft bij jouw doelgroep, ook buiten Google.

Video

Videocampagnes zijn zeer geschikt om meer verkopen, leads of websiteverkeer te genereren, omdat je advertenties kunt laten zien aan mensen die actief zoeken naar jouw producten en services.

Shopping

Voor de verhoging van de conversie van je webshop is Google Shopping een handig middel om te adverteren. Zo worden jouw producten bovenin de Google pagina laten zien.

App

Met app-campagnes zorg je voor meer installaties, engagements en verkopen voor jouw app.

Lokaal

Voor de verhoging van de conversie van je fysieke winkel is lokaal online adverteren een geschikte methode. 

Bereik jouw doel. Met de juiste aanpak.

Afhankelijk van het doel, de markt en de branche stellen we een marketingstrategie op voor jouw bedrijf. Voor het inzetten van de juiste werkwijze kijken we eerst naar hoe je er als bedrijf voor staat en waar je graag naar toe wilt in de toekomst. Wil jij sprongen maken dankzij onze sterke online marketing? Neem dan contact op zodat wij ons in kunnen zetten voor jouw online succes!

=