Bespeel de emotionele toestand voor meer conversie

Landingspagina

Je wilt graag meer van je producten of diensten verkopen, bent op zoek naar goede leads en hebt een prachtige website waar alles staat. Hoe zorg je er dan voor dat je landingspagina die conversie voor je binnen gaat halen? Het antwoord zit in de emotionele toestand van je bezoekers. Want door die goed te bespelen ga je die conversie binnenhalen. Hoe je dat doet? Dat leggen we je graag uit.

Huidige toestand

De eerste toestand waar je rekening mee moet houden is de huidige toestand van je bezoeker. En dat is een situatie die niet helemaal perfect is en waar iets mist, namelijk datgene waar jouw product of dienst op kan inspelen. Door die behoefte aan te kaarten laat je zien dat jij begrip hebt voor je doelgroep en dat je ze wilt helpen. Daardoor ontstaat een soort emotionele betrokkenheid bij je bezoeker.

Gewenste toestand

De tweede toestand die van belang is voor het binnenhalen van de conversie is de gewenste situatie. In deze situatie is het probleem opgelost of de behoefte vervuld en heeft je bezoeker het precies zoals ze het hebben wil. Als jij kan laten inzien dat jij het missende puzzelstukje in handen hebt om die gewenste situatie te bereiken dan is die conversie niet ver weg meer.

Ultieme landingspagina

De combinatie van beide toestanden op je landingspagina kan zorgen voor het duwtje dat de bezoeker nog nodig heeft. Je legt uit wat de huidige situatie is en door die te begrijpen en direct aan te geven hoe je dit kunt veranderen met jouw product of dienst overtuig je jouw doelgroep. De combinatie van de huidige en gewenste toestand maakt jouw landingspagina een stuk meer gericht op conversie.

Meer conversies behalen?

Wil jij meer conversies via je website behalen? Dan is de landingspagina goed inrichten van belang. Door de emotionele toestand van je bezoekers te begrijpen en te kunnen sturen kun jij meer uit je website halen. Wij helpen je graag met het inrichten van jouw landingspagina’s om zo nog meer conversies te verkrijgen. Voor meer informatie of inzicht in de mogelijkheden voor jouw website kun je altijd eens kennis komen maken. Neem gerust contact op.

Landingspagina
contact caramelo media

Bereik jouw doel. Met de juiste aanpak.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Bel ons direct of stuur even een mailtje. We komen graag met jou in contact!

=