Onze klanten. Voor wie we het doen.

We hebben veel ervaring op gebied van e-commerce, leadgeneratie en doelgericht adverteren binnen diverse branches. We creëren een strategie op basis van data, ervaring en klantinput. 

case-3-1

Hamers@Home

Leadgeneratie

Hamers@Home is een specialist in maatwerkinterieur. Deze kastenbouwers kunnen ieders huis ombouwen tot een thuis dankzij de eindeloze mogelijkheden in standaard en op maat gemaakte kasten. We creëerden een website die gebruiksvriendelijk is én aansluit bij de uitstraling van Hamers@Home. Door de inzet van SEO en SEA is de zichtbaarheid hoog en een continue stroom aan leads.

Moon Slaapadviseurs

Zichtbaarheid & meer bezoekers

Moon Slaapadviseurs heeft een prachtige showroom in Rotterdam met een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan boxsprings. Gezien de concurrerende branche hebben ze ons gevraagd om te helpen bij het verbeteren van de website, het vergroten van hun zichtbaarheid en te zorgen voor meer bezoekers, zowel online op de webshop, als offline in de winkel.

moonslapen-caramelo-media
Landgoed-Wolfslaar-Caramelo-Media

Landgoed Wolfslaar

Leadgeneratie

Aan de rand van Breda ligt het Landgoed Wolfslaar, voorzien van een prachtig landhuis, aangevuld met het gelijknamige sterrenrestaurant. Hier kun je terecht voor bruiloften, zakelijke bijeenkomsten of een diner op topniveau. We creëerden een website die gebruiksvriendelijk is én aansluit bij de uitstraling van het landgoed. Door de inzet van verschillende online kanalen is er een continue stroom aan aanvragen, zowel B2B als B2C.

Zij gingen je voor

Wat onze opdrachtgevers zeggen

RJ Automobielen

“Zeer betrokken bureau met echte professionals. Zeer tevreden over de behaalde resultaten. Bedankt toppers!”

Leuke Kraamcadeaus

“Caramelo Media heeft mij enorm geholpen met het opbouwen van mijn webshop. Top bedrijf met top mensen in dienst en top communicatie!”

De Heuvel Gallery

“Sinds we zijn begonnen met SEO en Social Media marketing zien we mooie resultaten. Een echte aanrader om met dit bedrijf samen te werken.”

contact caramelo media

Bereik jouw doel. Met de juiste aanpak.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Bel ons direct of stuur even een mailtje. We komen graag met jou in contact!

=