Wij staan te popelen om aan de slag te gaan met jouw social media strategie. Dat betekent een waterdicht plan, afgestemd op jouw visie en doelen, waarmee jij het meeste uit je bedrijf kunt halen. Meer resultaten halen uit je social media? Let’s get digital! 

Stel ons je vraag

=
social media uitbesteden

Facebook

Facebook is het meest bezochte social mediakanaal in Nederland. Profiteer van de uitgebreide advertentieopties en bereik je doelgroep met relevante content.

Instagram

Instagram is dé plek voor het opbouwen van meer naamsbekendheid en het creëren van branding. Een onmisbaar platform bij het op de markt zetten van jouw bedrijf.

LinkedIn

Heeft jouw bedrijf een B2B-model? Dan is LinkedIn waar jij moet zijn. Bereik potentiële klanten dankzij posts met een hoge relevantie en waardevolle informatie.

Pinterest marketing

Via afbeeldingen, filmpjes en presentaties worden gebruikers getriggerd om verder kennis te maken met jouw ideeën, producten of diensten. Een ideale kans dus om mensen naar je website te halen.

Tiktok marketing

TikTok is het snelst groeiende social mediakanaal van het moment. Ontdek de vele kansen die hier liggen voor bedrijven en profiteer van de groeiende populariteit van dit toegankelijke platform.

YouTube marketing

Ben jij al actief op YouTube? Dat is een heel goed idee, na Google is dit namelijk de grootste zoekmachine. We creëren sterke en gerichte advertenties die de aandacht van de bezoekers grijpen.

Zou jij willen profiteren van alle voordelen van sterke social mediamarketing? Of heb je het misschien zelf al eens op je proberen te nemen maar kom je tijd en/of kennis te kort? Dan is het hoog tijd om je social media uit te besteden aan experts die barsten van de energie en dit graag van jou overnemen.

Social media marketing is bijna onmisbaar te noemen in een goedlopend en groeiend bedrijf. Wij als experts hebben al vele campagnes voor diverse ondernemingen opgezet en weten als geen ander waar de kansen en valkuilen liggen. Door je social media uit te besteden kun jij jezelf richten op je bedrijfsvoering terwijl wij voor jou enthousiast aan de slag gaan en ons inzetten voor een optimaal resultaat. Ben jij klaar om te groeien?
social media online marketing

01

Kennismaking en doelstellingen

Allereerst maken we natuurlijk graag kennis met jou. Tijdens ons vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden die passen bij jouw doelen.

02

Onderzoek

Door middel van een uitgebreid onderzoek naar jouw bedrijf kunnen wij al je social mediakanalen correct vormgeven en instellen. 

03

Strategie

Jouw doelstellingen en ons onderzoek vormen samen de basis voor de strategie die we gaan inzetten. In deze fase werken wij de strategie uit tot een gedetailleerd proces.

04

Uitvoering

Nu is het tijd om te gaan knallen! We bepalen de campagnes. Hierbij stellen we de juiste doelgroepen in en zorgen we voor aantrekkelijke advertenties. 

05

Live

Eindelijk! De campagnes gaan van start. Jouw doelgroep krijgt de content en advertenties te zien. 

06

Analyseren en optimaliseren

Doordat wij al onze advertenties nauwlettend in de gaten houden, kunnen we de data die wordt verzameld analyseren. Zo zorgen we ervoor dat we de resultaten blijven verbeteren.

Social media marketing is een vak apart. Onze expertise brengt jou verder met de groei van jouw bedrijf. Dankzij de vele soorten social media en de diverse manieren waarop jij deze kanalen kunt inzetten is het mogelijk om enorm specifieke groepen aan te spreken. Ontdek onderstaande voordelen zelf.

Vergroot je bereik

Social media marketing is de uitgelezen eerste stap om jezelf op te laten vallen onder jouw doelgroep. Op deze manier hoef jij niet te wachten totdat een potentiële klant op zoek gaat naar jouw dienst of product, maar neem je zelf het voortouw en presenteer jij je bij de afgebakende doelgroep. Bereik relevante mensen die je normaal niet zou bereiken en vergroot je naamsbekendheid op een effectieve manier. Zet jouw merk op de kaart en laat jouw doelgroep weten dat je bestaat!

Creëer klantloyaliteit

Naast de mogelijkheid om nieuwe klanten aan te spreken, kun je met het juist inzetten van je social mediakanalen ook uitstekend deze nieuwe klanten behouden. De platformen zijn enorm geschikt om laagdrempelig het gesprek aan te gaan met je volgers en blijvende interactie te creëren. Zo verhoog jij de klantloyaliteit en zorg je voor betrokkenheid onder jouw doelgroep. Ook kun je webcare in laten zetten om je klanten de mogelijkheid te geven om even snel een berichtje te sturen; klanten hebben graag snel antwoord en zo kun jij de inbox op je socials een even hoge prioriteit geven als de mails in de mailbox.

Target op specifieke doelgroepen

Voor succesvolle social mediamarketing is een sterke strategie nodig. Wie is er geïnteresseerd in jouw producten en/of diensten en hoe kun je deze het beste bereiken? Wij zetten diverse campagnes op voor uiteenlopende klanten die allemaal een afgebakende doelgroep hebben. Hierbij letten we goed op kenmerken zoals locatie, interesses en demografische eigenschappen.

Behaal conversies dankzij remarketing

Is jouw product of dienst bekeken maar is er geen aankoop gedaan? Dankzij het uitbesteden van de social mediakanalen wordt ervoor gezorgd dat jouw doelgroep herinnert blijft worden aan jouw bedrijf. We nemen twijfels voor de aankoop weg door toch dat extra zetje te geven om de doelgroep over te laten gaan tot een aankoop. Dankzij remarketing krijgen ze het product of de dienst waarin ze interesse hadden weer opnieuw te zien.

Bereik jouw doel. Met de juiste aanpak.

Ben jij op zoek naar de beste plek om jouw doelgroep te bereiken? 13,7 miljoen Nederlanders zijn actief op één of meerdere social mediakanalen. Dankzij social mediamarketing is het mogelijk om jouw doelgroep aan te spreken via de kanalen waar zij zich het liefst op bevinden. Door jouw social media uit te besteden kunnen wij inspelen op specifieke kenmerken van jouw doelgroep, zoals interesses en demografische eigenschappen door een sterke social mediastrategie op te zetten. Wil jij ook in contact komen met je doelgroep door relevante content en advertenties te plaatsen? 

=