Hi, wij zijn Caramelo Media.

Wij geloven in een samenwerking die in het teken staat van een bepaald doel. Of het nou om naamsbekendheid, websitebezoekers of meer conversie gaat, samen zorgen we ervoor dat we de beste resultaten neer zetten.

Kennis maken?

Online doelen behalen doen we niet alleen, we vinden het namelijk belangrijk om echt samen met jou te werken. En met samen bedoelen we dan ook écht samen. We staan voor een transparante en toegankelijke samenwerking waarbij je ons altijd kan bellen, WhatsAppen of mailen. Andersom nemen we jou altijd mee in wat we doen en stemmen we strategische keuzes af op jouw wensen en mogelijkheden. Daarnaast bespreken we altijd samen de resultaten, ook als er verbeterpunten zijn. Open- en eerlijkheid is in onze ogen namelijk de beste manier om de gewenste resultaten neer te kunnen zetten.

caramelo media voor jouw online succes

Net als jij zijn wij namelijk gefocust op resultaat, maar de manier waarop we deze bereiken is hierin ontzettend belangrijk. Daarom kun je jouw ideeën of twijfels altijd met ons delen. Zo gaan we intern ook met elkaar om, op een informele en prettige manier waarbij iedereen in zijn kracht staat en zelf de verantwoordelijkheid voelt en neemt om het beste eruit te halen. Geen onmogelijke beloftes of afstandelijke houding, maar een team dat hard werkt voor het beoogde resultaat en altijd meedenkt over mogelijke oplossingen.

Iedere dag zitten we achter onze laptop, bedenken we strategieën en sparren we over kansen om te knallen aan websites en campagnes. Daarnaast zijn we net zo goed te porren voor een potje tafelvoetbal of darts om even stoom af te blazen, al zijn we daarin net zo fanatiek als het gaat om het resultaat. Dat doen we voornamelijk vanuit ons kantoor in Tilburg, waar we er zijn om jou en je bedrijf verder te helpen.

Going bananas in creativity

De laatste jaren komen er iedere dag nog bedrijven bij die zich online beter willen profileren, wat het nog belangrijker maakt om een onderscheidende factor te creëren. Wij maken dan ook voor iedere website en webshop een uniek design. In de eerste plaats omdat het gewoon veel leuker is dan elke keer hetzelfde template te kopiëren ;). Maar daarnaast natuurlijk omdat het belangrijk is om je website of webshop te onderscheiden van je concurrenten, door deze eigen te maken en jouw unieke stijl hierin door te voeren. Dit kunnen we ook nog uitbreiden met offline designs, zoals je logo, visitekaartjes, etc. Zodat echt al je uitingen op elkaar aansluiten.

over caramelo media

We bestaan al 10+ jaar en in die tijd hebben we natuurlijk niet stil gezeten, maar zijn we constant bezig geweest met het creëren en optimaliseren van online marketing strategieën, via alle mogelijke kanalen. We hebben diverse specialisten en werken altijd nauw met elkaar samen om onze kennis en ervaring te bundelen. Zo heb je geen verschillende partijen nodig, maar kun je alles bij ons onderbrengen. Ongeacht wat het probleem is, wij kunnen je hierbij helpen. We staan dan ook klaar om iedere uitdaging samen op te pakken.

We helpen je graag verder. Voor jouw online succes.

seo

Hoger in Google (SEO)

Jouw vindbaarheid in Google heeft alles te maken met een sterk SEO-plan. Dankzij unieke content en goede techniek zorgen wij ervoor dat jij een prominente plek krijgt in deze zoekmachine.

sea

Google Ads (SEA)

Helpt jou de juiste doelgroep te bereiken via zoekmachines. Voor meer bezoekers (search), meer bereik (display) of meer aankopen (shopping). Direct zichtbaar bij je doelgroep en sales.

social media

Social media

Creërt een band met je doelgroep. Iedereen is constant online, dus jouw doelgroep is altijd bereikbaar via Social media. Wij stemmen de doelgroep perfect af op jouw doel. Verhoog je zichtbaarheid.

content marketing

Contentmarketing

Contentmarketing is het hart van je marketingstrategie. De juiste content is de kern voor een goed werkende website, opvallende social mediakanalen en jouw online profilering als expert. 

sea

Website op maat

Jouw website moet inspelen op vragen of problemen van bezoekers en bovenal gebruiksvriendelijk zijn. Is dat nu niet het geval? Plan dan een vrijblijvende afspraak in.

webshop

Webshop op maat

Een goede webshop zorgt ervoor dat een bezoeker probleemloos door het aankoopproces heen kan. Wij zorgen voor een resultaatgerichte webshop op maat.

Bereik jouw doel. Met de juiste aanpak.