Online marketing uitbesteden

Wil jij groeien met je bedrijf? Dan is online marketing uitbesteden de eerste stap. Wij zijn het online marketingbureau dat jouw doelen najaagt met verrassende concepten, aantrekkelijke campagnes en sterke content. Onze passie en expertise voor online marketing heeft er keer op keer al voor gezorgd dat wij de ideale marketingmix vinden voor onze klanten.

Stel ons je vraag

=

Bereik je doelen met de juiste aanpak.

online marketing uitbesteden

Online marketing uitbesteden. Zo beginnen we.

Het uitbesteden van je online marketing begint met een duidelijk doel. Zonder duidelijk doel om naartoe te werken is het onmogelijk om online marketing op de juiste manier in te zetten. Dit doel kan variëren van een nieuwe onderneming onder de aandacht brengen of het veranderen van je imago, tot het verhogen van de conversie. Online marketing kan op veel verschillende manieren worden ingezet, daarom zijn al onze strategieën uniek en persoonlijk. Als online marketingbureau verdiepen wij ons in jouw bedrijf. Hierdoor zien wij waar zich de mogelijkheden, kansen en valkuilen bevinden. Wij creëren een ijzersterke strategie om jouw online succes te behalen.

01

Kennismakingsgesprek

Uiteraard plannen we eerst een gesprek om kennis met jou te maken! Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we jouw doelen en de bijbehorende mogelijkheden.

02

Onderzoek

Aan de hand van de besproken doelen, voeren wij een uitgebreid onderzoek uit om vast te stellen welke kanalen het beste bij jouw doelen passen.

03

Strategie

In deze fase voegen we je doelen en het onderzoek samen die de basis vormen voor de online marketing strategie die we gaan uitzetten.

04

Uitvoering

Na het vaststellen van de strategie en de in te zetten kanalen, is het tijd om de campagne(s) in te stellen en klaar te zetten om live te gaan.

05

Live

Dan is het eindelijk zo ver: De ingestelde campagne(s) gaan aan en de eerste resultaten worden bereikt aan de hand van jouw doelstelling(en).

06

Analyseren en optimaliseren

Na het verzamelen van de eerste data kan het analyseren en optimaliseren beginnen. We houden de resultaten nauwlettend in de gaten en zorgen voor een continu verbeterproces. Zo behalen we de beste resultaten.

Unieke strategie met de juiste marketingmix.

Staat je bedrijf al overeind, maar wil je verder groeien door middel van online marketing? Wij zorgen voor een passende strategie gebaseerd op de interesses van jouw doelgroep dankzij de juiste marketingmix. Met een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website als centraal punt, opvallende en relevante content op de social mediakanalen en gerichte advertenties die zich laten zien bij jouw doelgroep zorg je ervoor dat mensen jou binnen no-time hebben gevonden. Door het uitbesteden van je online marketing, zorgen wij dat jij gaat opvallen.

online marketing laten uitbesteden

Jouw kansen binnen online marketing.

seo

Hoger in Google (SEO)

Jouw vindbaarheid in Google heeft alles te maken met een sterk SEO-plan. Dankzij unieke content en goede techniek zorgen wij ervoor dat jij een prominente plek krijgt in deze zoekmachine.

sea

Google Ads (SEA)

Helpt jou de juiste doelgroep te bereiken via zoekmachines. Voor meer bezoekers (search), meer bereik (display) of meer aankopen (shopping). Direct zichtbaar bij je doelgroep en sales.

social media

Social media

Creërt een band met je doelgroep. Iedereen is constant online, dus jouw doelgroep is altijd bereikbaar via Social media. Wij stemmen de doelgroep perfect af op jouw doel. Verhoog je zichtbaarheid.

content marketing

Contentmarketing

Contentmarketing is het hart van je marketingstrategie. De juiste content is de kern voor een goed werkende website, opvallende social mediakanalen en jouw online profilering als expert. 

e-mailmarketing

E-mailmarketing

Houd (potentiële) klanten warm. Met waardevolle mails kun je klanten op een toegankelijke en persoonlijke manier benaderen. Promoot je aanbiedingen en nieuwe collecties of verbind ze aan je bedrijf.

videomarketing

Videomarketing

Video’s zijn op dit moment super populair en scoren vaak beter dan afbeeldingen. Je kunt videomarketing inzetten voor diverse doeleinden: impact maken, meer conversies of je branding versterken.

Wil jij je online marketing uitbesteden?

Een succesvolle online marketingstrategie staat niet zomaar overeind. Het vergt veel kennis, ervaring en expertise om te ontcijferen wat de beste aanpak is voor jouw persoonlijke situatie. Heb jij zelf de tijd of kennis niet, of vind je het zinloos om vele uren te besteden aan trial and error? Dan ontzorgen we jou graag door jouw online marketingstrategie op ons te nemen.

Je kunt alle aspecten binnen online marketing uitbesteden bij Caramelo Media. Zoek jij een bureau die jouw online marketing in tot in de puntjes regelt? Wij regelen alles voor jouw zoekmachine optimalisatie (SEO)zoekmachine adverteren (SEA)social mediamarketing, complete website of webshop en kunnen zelfs de hele branding overnemen.

Bereik jouw doel. Met de juiste aanpak.

Is het tijd om stappen te maken in jouw onderneming en de online marketing uit te besteden? Wij als online marketing experts luisteren naar jouw ideeën, doelen en wensen en creëren hier een nauwkeurig uitgedachte online marketingstrategie uit. Wij kijken naar wat jij in de toekomst nodig hebt om nieuwe klanten binnen te halen met de kracht van sterke content. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen en vraag vrijblijvend een afspraak met ons aan. Wij bespreken jouw visie graag persoonlijk, want we moeten je natuurlijk wel leren kennen! Caramelo Media vertaalt jouw boodschap naar je klanten.

=