Online marketing

Ben jij op zoek naar meer bezoekers, wil je meer mensen bereiken of wil je simpelweg meer klanten? Dan is het opzetten van je online marketing de eerste stap. Online zijn namelijk talloze doelgroepen te vinden die jij kunt bereiken. Online marketing kom je overal tegen, dus jouw potentiële klanten ook. Van advertenties op Facebook tot zoekresultaten in Google. Wij zetten de volgende stappen samen met jou, op weg naar meer klanten. Niet door aan een knop te draaien, maar door de juiste mix af te stemmen die past bij jouw probleem. Wij kijken namelijk altijd naar het totaalplaatje.

Waarom online marketing?

01

Meer bezoekers op je website

Zorg ervoor dat je vindbaar bent en creëer websitebezoekers.

02

Bereik vergroten

Door het inzetten van advertenties bereik je jouw doelgroep in grote mate.

03

Meer aankopen van bestaande klanten

Zet remarketing in of werk aan je klantloyaliteit. 

04

Naamsbekendheid vergroten

Wees online zichtbaar en vergroot je naamsbekendheid.

05

Meer leads

Ontvang meer aanvragen of aankopen.

06

Nieuwe klanten genereren

Breng je producten of diensten onder de aandacht.

Online marketing, waar begin je?

Online marketing begint altijd met een doel. Dat kan natuurlijk meer conversie zijn, zoals de verkoop van jouw product, maar het kan ook nodig zijn eerst het bereik van jouw onderneming te vergroten. Nadat het startpunt is bepaald kijken we welke middelen we in kunnen zetten. Online marketing bestaat uit tal van mogelijkheden, waarbij de verschillende kanalen elkaar versterken. De invulling hiervan kun je bij ons uitbesteden. Heb jij een fantastisch product, maar weet niemand dat ze bij jou moeten zijn? Met een goede webshop heb je een centraal punt om je product te verkopen. Via Social Media als Facebook en Instagram kunnen we het product onder de aandacht brengen bij verschillende doelgroepen. Met de juiste content zorgen we ervoor dat mensen die via Google zoeken bij jou terecht komen en dankzij een sterk opgebouwde website kan iedereen jouw product snel vinden en uiteindelijk aanschaffen. Zo kan online marketing voor jou werken.

Website laten maken

Website

Het centrale platform voor jouw conversie. We spelen in op de vragen en problemen van de bezoekers en creëren een gebruiksvriendelijke site die ervoor zorgt dat er aanvragen binnenkomen.
Lees verder

Webshop

Een must bij het verkopen van je producten. Naast een fantastisch assortiment moeten je producten eenvoudig te vinden zijn en de weg naar aanschaf moet kort en bondig zijn. Met slechts drie klikken op de knop, zo eenvoudig.
Lees verder

Social media

Creërt een band met je doelgroep. Iedereen is constant online, dus jouw doelgroep is altijd bereikbaar via Social media. Wij stemmen de doelgroep perfect af op jouw doel.
Lees verder

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Iemand zoekt op Google en vindt jou. Dankzij de juiste teksten en technische toepassingen op je website zorgen wij dat je beter vindbaar bent. Van Google naar jouw website.
Lees verder

Zoekmachine marketing (SEA)

Helpt jou de juiste doelgroep te bereiken via zoekmachines. Voor meer bezoekers (search), meer bereik (display) of meer aankopen (shopping).
Lees verder

Contentmarketing

De rode draad van je online marketing strategie. De juiste content draagt bij aan een up-to-date website, zorgt voor verbinding met (potentiële) klanten en geeft je de kans om je online als expert te profileren.
Lees verder

E-mailmarketing

Houd (potentiële) klanten warm. Met waardevolle mails kun je klanten op een toegankelijke en persoonlijke manier benaderen. Breng ze op de hoogte van huidige aanbiedingen en nieuwe collecties of verbind ze aan je bedrijf.
Lees verder

Conversie optimalisatie

Zorgt dat je geen klanten misloopt. Een klant doorloopt een hoop stappen, van research tot vergelijken en nadenken. Wist je dat 74% afhaakt bij het afrekenen? Wij zorgen voor een perfecte gebruikerservaring om dat te voorkomen.
Lees verder

Bedrijfsvideo en animatie

Brengt jouw bedrijf in beeld. Steeds meer mensen zijn benieuwd naar de achtergrond van een bedrijf. Wie werken er, wat is de cultuur, wat doe je precies? Met een bedrijfsvideo- of animatie laat je dit zien en krijg je meer binding met je doelgroep.
Lees verder

Ondersteunend online marketing bureau

Een succesvolle online marketing strategie is niet makkelijk om te bedenken. Weet jij bijvoorbeeld al op welke kanalen jouw publiek actief is? Samen met ons kom je erachter op welke kanalen jouw bedrijf de beste resultaten behaalt. Wij kunnen jou bijvoorbeeld helpen bij zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), Social media marketing, maar ook bij een website, webshop of een complete branding. Wil jij graag een online marketing bureau om je te ondersteunen bij jouw online doelen? Dankzij onze ervaring in online marketing kunnen we jouw bedrijf daarom verder helpen.

Jouw online marketing uitbesteden?

Wil je jouw online marketing  uitbesteden? Wij hebben niet alleen de juiste kennis en ervaring, maar luisteren ook naar jouw ideeën. Samen kijken we naar wat jij in de toekomst nodig hebt om nieuwe klanten binnen te halen met sterke marketing. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Met het uitbesteden van je online marketing kun jij namelijk op weg naar het bereiken van jouw doelstellingen. Om jouw doelen te bepalen kijken we waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Op basis daarvan bepalen wij de beste mix voor jouw doel. Neem contact op voor meer informatie!

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.