Online marketing strategie

Een bedrijf online op de kaart zetten kan niet zonder sterke online marketing. Deze strategie helpt je jouw visie en boodschap te vertalen naar de juiste doelgroep en je doelen te behalen. Een online marketingstrategie wordt gebaseerd op een uitgebreide analyse van je bedrijf, je doelgroep, concurrentie en je huidige kanalen. Wil jij een sterke online positie zodat je kunt groeien met jouw bedrijf, maar heb je geen idee hoe je daar kunt komen? Wij helpen jou je doelen te behalen!

Stel ons je vraag

=

Jouw strategie bepalen.

online marketing strategie

Een online marketingstrategie waarbij je het verschil merkt.

Een online marketingstrategie is een secuur uitgedacht plan met jouw doelen behalen als eindresultaat. Als ondernemer ben je natuurlijk dag in dag uit bezig met bedenken hoe jouw bedrijf zo veel mogelijk bereikt. Een goed uitgewerkte strategie fungeert als leidraad bij het maken van de juiste beslissingen en het najagen van de visie. Wat jij daarvoor nodig hebt is een online marketingteam dat begrijpt waar jij wil staan. Onze online marketeers, webdevelopers, schrijvers en content creators werken dagelijks samen aan de meest effectieve strategieën voor diverse bedrijven nationaal en internationaal. De juiste online marketingstrategie maakt een wereld van verschil. En wij maken die graag voor jou.

Als wij een online marketingstrategie voor jouw creëren…

online marketing strategie uitbesteden

De eerste stap

Een cruciaal onderdeel van je online marketingstrategie is de customer journey analyse. Er zitten namelijk behoorlijk wat stappen tussen het moment dat iemand iets wil kopen en het daadwerkelijke moment van aankoop. Zo bezoeken mensen diverse kanalen voor er een beslissing wordt gemaakt. Die reis van begin tot eind wordt ook wel de customer journey genoemd. Het optimaliseren van deze stappen om bezoekers zo effectief mogelijk te veranderen in klanten is het begin van jouw online groei. Als jij de customer journey begrijpt en hierop inspeelt, zijn nieuwe klanten een kwestie van tijd.

Krachten bundelen

Nadat we in kaart hebben gebracht hoe de customer journey eruitziet is het belangrijk om een concrete strategie te creëren voor verschillende onlinekanalen. Hierbij fixeren we ons niet op één los kanaal maar juist op de verbinding en samenwerking van de platformen. Een customer journey bestaat namelijk uit ontzettend veel stappen. Met één optimaal ingericht kanaal ben je er nog niet: alles moet op elkaar aansluiten. Van website tot social media, het is de bedoeling dat ze elkaar versterken. Als we dat bereiken, heb jij een ijzersterke basis voor jouw online marketingstrategie.

Hoe bepalen we jouw online marketing strategie?

Het opstellen van een online marketingstrategie is precies maatwerk. Om dit zo nauwkeurig mogelijk te kunnen doen beginnen we met een uitgebreide kennismaking met jou en je bedrijf. Jouw visie, wensen en doelen worden besproken om helder te krijgen waar we met de strategie naartoe gaan werken. Het maken van een gedetailleerde analyse is de tweede stap. Het is essentieel om te kijken waar je bedrijf op dit moment staat en welke weg we gaan afleggen vanaf daar.

 

We bekijken nauwkeurig hoe je nu scoort op de diverse online kanalen en waar het barst van de mogelijkheden voor jou. Al deze bevindingen worden uiteraard met je besproken zodat je compleet op de hoogte bent van de huidige online positie van jouw bedrijf. We beginnen zo snel mogelijk aan het bouwen van een strategisch plan om jouw doelen te behalen. Hierna zorgt ons ervaren team voor een feilloze uitvoering van deze nieuwe strategie.

Als ondernemer kun je niet altijd overal gespecialiseerd in zijn. Wij nemen daarom graag het behalen van jouw online succes van je over. Van het creëren van een gloednieuwe, onweerstaanbare website, het schrijven van de beste SEO, tot het omtoveren van je social mediakanalen in een waar succes: wij doen het graag voor je.

Ons team bestaat uit ervaren online marketeers met elk hun eigen specialisatie, zodat we kunnen zorgen dat al onze klanten in goede handen zijn. Wij houden ons dagelijks bezig met de online positie van diverse bedrijven, groot en klein, en zorgen dat gestelde doelen worden behaald. Alle resultaten worden maandelijks secuur bijhouden zodat we het proces kunnen blijven optimaliseren. Wij nemen de hele trial and error uit handen zodat jij je kunt focussen op je onderneming.

online marketing strategie

Wil jij je online marketingstrategie uitbesteden?

Heb jij doelen voor je bedrijf voor ogen en is het tijd om die waar te maken? Wij helpen je graag aan die extra bezoekers op je website, die stijging in conversies en een betere vindbaarheid in Google. Wij luisteren graag naar jouw verhaal, dus neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking om te kijken waar jouw kansen liggen. Ook voor vragen over de mogelijkheden of onze werkwijze kun je ons op elke werkdag bereiken. Werk samen met ons richting het online succes van jouw bedrijf.

=