Research & strategie

Advertenties op Google, YouTube, Facebook, Instagram of LinkedIn? Of wil je jouw vindbaarheid verbeteren? Of zou e-mailmarketing het juiste kanaal zijn? De mogelijkheden binnen online marketing zijn eindeloos. En het combineren ervan ook. Maar hoe weet je nou welke kanalen je het beste kunt inzetten?

Stel ons je vraag

=
online strategie

Een sterke strategie is onmisbaar.

Zo maar advertenties plaatsen op Google, YouTube, Facebook, Instagram of LinkedIn? Dat kun je misschien maar beter niet doen. Zonder de juiste research en strategie weet je namelijk niet wie je doelgroep is, waar die zich bevindt en hoe je die op de beste manier kunt bereiken. Zonder afgebakende doelgroep en de juiste kanalen en content ben je eigenlijk al zeker van een erg laag ROI van je online marketing.

Een ijzersterke online strategie is onmisbaar, voor iedereen en binnen elke branche. Daarom voeren we altijd eerst een grondig onderzoek uit waarbij we kijken naar de huidige status van je onderneming, de doelstellingen die je wil behalen en doelgroep die je zou willen bereiken. Vanuit daar kunnen we ons inzetten om jou te voorzien van een onweerstaanbare online marketingmix zodat jij prachtige resultaten behaalt.

Wat is jouw ideale strategie?

Wil jij online meer succes behalen? Onze ervaren marketeers, designers, webdevelopers, tekstschrijvers en onderzoekers zetten zich graag in om jouw doelen te behalen. Wij maken onweerstaanbare campagnes, creëren sterke content, schrijven meeslepende teksten en bouwen unieke websites aan de hand van een uitgebreid onderzoek. Eigenlijk een onderzoek wat nooit stopt, aangezien we voor jou blijven kijken waar de meeste kansen en valkuilen liggen. Er zijn oneindig veel manieren waarop we jouw online marketing kunnen inrichten. Wij zoeken voor jou dankzij uitgebreide research de juiste kanalen en strategie voor het opzetten van de perfecte marketingmix.

Online marketing strategie

Een online marketing strategie vormt de basis van alle online marketingactiviteiten van je merk. Wij maken een plan op maat.

Online leadgeneratie

Wil jij (meer) online leads verzamelen? Dan is het belangrijk om een online leadgeneratie strategie op te zetten.

E-commerce strategie

Heb jij een webshop, maar heb je weinig bezoekers? Of wordt de webshop wel bezocht, maar haal je er geen of nauwelijks omzet uit?

Digital branding strategie

Een merk op de kaart zetten en onder jouw doelgroep zichtbaar maken doe je niet zomaar even.

Conversie optimalisatie

Krijg jij wel bezoekers naar je website, maar levert het je niks op? Dan is het tijd om actie te ondernemen!

Research en strategie uitbesteden?

Merk jij dat je vindbaarheid te laag is, jij je niet op de juiste kanalen bevindt, je niet de goede doelgroep aanspreekt, dat je online advertenties niet aanslaan of dat het gewoon niet loopt hoe je had gehoopt? Wij werken met een ambitieus team van marketeers, content creators, schrijvers en webdevelopers samen aan de prachtige eindresultaten die we tot nu toe behaald hebben. Mis jij de kennis en ervaring om te ontdekken waar de problemen liggen? Dan is het een onmogelijk taak om de juiste strategie te benaderen. Wij ontzorgen je graag door gelijk de juiste strategie aan te vliegen.

Sterke online marketingstrategie. Begint bij een grondig onderzoek.

Achter elke sterke online marketingstrategie zit een grondig onderzoek. Onze online marketeers hebben veel ervaring in het onderzoeken van de online status van bedrijven en weten waar ze moeten zijn om de knikken in de kabels te vinden. Wij zorgen ervoor dat jouw website met de juiste strategie bovenin in Google komt te staan zodat jij de conversie ziet groeien.

Als je wil, kunnen wij zelfs heel het proces voor je uit handen nemen, zodat jij je kunt focussen op hetgeen wat je het beste doet: een onderneming runnen. Wij creëren aantrekkelijke content op ieder kanaal, voorzien jouw website van de mooiste en slimste designs en schrijven aanlokkende teksten zodat potentiële klanten niet meer om je heen kunnen.

Hulp nodig bij je online strategie?

Ben jij klaar om te groeien? Dan helpen we jou daar maar al te graag bij. Dankzij het uitbesteden van je research en strategie kun jij op weg naar het bereiken van jouw doelstellingen. Laat ons uitzoeken waar je nu staat, zodat jij kunt bepalen waar je naartoe wil. Op basis van jouw wensen en doelen creëren wij voor jou de perfecte marketingmix, die we blijven optimaliseren met de constant veranderende markt. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, dan bespreken we samen de vele mogelijkheden. We spreken je graag snel over de toekomst van jouw bedrijf!

=