Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil jij meer bezoekers op je website of op je webshop? Door je zoekmachine optimalisatie vergroot je jouw bereik, zonder te betalen voor advertenties. Door SEO (Search Engine Optimalisation) zorgen we ervoor dat jouw website hoger komt te staan in de zoekresultaten.

Langdurige strategie

Met behulp van zoekmachine optimalisatie werk je aan een strategie voor de lange termijn. Je verbetert je positie ten opzichte van je concurrentie waardoor je meer website bezoekers krijgt. Met SEO verhoog je de zichtbaarheid voor langere tijd en blijf je langdurig terugkomen in de zoekresultaten.

Je kunt op twee manieren hoger in zoekmachines als Google komen. Via zoekmachine optimalisatie kom je hoger in de organische, niet betaalde, zoekresultaten. Via zoekmachine marketing kun je advertenties inzetten om bovenaan te komen in de betaalde zoekresultaten. Dan ben je direct bovenaan zichtbaar bij een zoekopdracht en kun je snel mensen bereiken. Zoekmachine optimalisatie is een strategie gericht op de lange termijn om hoger in Google te komen en kan ook lokaal en regionaal worden ingezet.

Zoekmachine optimalisatie

Relevante content

Een van de belangrijkste onderdelen voor zoekmachine optimalisatie is de content van je website. De zoekresultaten staan namelijk in dienst van de bezoeker. Dus moet jouw content hierop aansluiten. Met unieke en hoogwaardige content kun je aantonen dat jij de zoekopdracht van een bezoeker het beste kunt oplossen.

Technische opbouw

Hoe beter je website of webshop werkt, hoe beter hij zal scoren in Google. De snelheid, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid zijn onderdelen die van invloed zijn op de vindbaarheid in zoekmachines. Wij kijken dus ook naar de technische opbouw van je website om te zorgen voor een optimale vindbaarheid.

Navigatie

Een van de punten waarop je website wordt gescoord is de tijd dat bezoekers op je website verblijven. Daarom is linkbuilding belangrijk op je website. Hoe meer relevante interne links, hoe makkelijker bezoekers door je website navigeren en hoe langer ze op je website blijven. We creëren dus een netwerk van linkjes waardoor bezoekers langer op de website verblijven en je website ook beter scoort in Google.

Wil jij starten met zoekmachine optimalisatie?

Ben jij benieuwd naar jouw vindbaarheid en hoe je deze kan verbeteren? Wij bieden jou een vrijblijvend gesprek aan waarbij we aangeven hoe we jouw vindbaarheid in zoekmachines kunnen verbeteren. We kijken hierbij naar hoe je er nu voor staat, waar je naartoe wilt en hoe je dat het beste kunt bereiken. Dit vrijblijvend gesprek is volledig gratis en geeft jou een beeld wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.