Webshop op maat

Heb jij waanzinnige producten aan te bieden en wil jij een webshop die dat op de meest efficiënte manier doet? Of heb je al een webshop maar ben je niet tevreden over de resultaten of is hij verouderd? Een goede, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke webshop heeft meer invloed op het succes van je onderneming dan je misschien in de gaten hebt. Wij maken voor jou een webshop met een uniek en herkenbaar design, een slimme menustructuur en de juiste content. Een resultaatgerichte webshop op maat maakt een wereld van verschil.

Stel ons je vraag

=

Groeien dankzij een nieuwe webshop

Waarom zou je jouw website of webshop laten aanpassen?

webshop op maat

Een resultaatgerichte webshop

Wat het beste is voor jouw webshop ligt aan diverse factoren. In welke branche ben je werkzaam, wat wil jij met je bedrijf uitstralen, naar welke doelen wil jij toe werken? We maken een webshop op maat die gericht is op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Als de resultaten van je webshop tegenvallen, is het essentieel om erachter te komen waar het fout gaat. Wij brengen de probleemgebieden in kaart en zorgen voor een sterke webshop met een hoge gebruiksvriendelijkheid.

Een unieke webshop op maat

Om je doelgroep op de juiste manier aan te spreken is het belangrijk dat je weet waar ze behoefte aan hebben. Door middel van relevante en aantrekkelijke content, de juiste menustructuur, indeling, teksten en knoppen kunnen we alle essentiële componenten van een optimaal werkende webshop zo met elkaar te laten samenwerken, dat jij een onweerstaanbaar kanaal als eindresultaat hebt. Dankzij de nauwkeurige analyse die we uitvoeren voor het bepalen van de strategie, zorgen we dat jij dezelfde taal spreekt als je doelgroep. Wij zorgen voor een slim design die de identiteit van je bedrijf ademt, met een conversiegericht doeleinde.
op maat gemaakte webshop

Kies een compleet pakket voor een goede start.

webdesign

Uniek design

Of je nu een webshop op maat wil laten bouwen voor een nieuw opgezet bedrijf, of een bestaande website wil ombouwen: wij zorgen voor een strak design. Een design dat aansluit op je identiteit en is afgestemd op  je doelgroep.

seo

Betere vindbaarheid

Jouw vindbaarheid in Google heeft alles te maken met een sterk SEO-plan. Dankzij unieke content en goede techniek zorgen wij ervoor dat jij een prominente plek krijgt in deze zoekmachine. Laat je webshop gevonden worden.

social media

Sterke content

Het is van belang om sterke, beeldende content op de webshop te plaatsen om het helemaal af te maken. Content is de vertaling van jouw bedrijf naar de doelgroep en moet volledig aansluiten bij je identiteit. 

Rekening houden met de customer journey

De customer journey is de weg die een bezoeker aflegt vanaf het moment dat hij of zij naar de webshop gaat tot het moment dat diegene afrekent. Jouw webshop moet ervoor zorgen dat deze weg zo snel en soepel mogelijk wordt afgelegd. Gebruiksvriendelijkheid is hier ontzettend belangrijk.

Bij het vormgeven van jouw webshop zorgen wij dat deze geheel is ingericht op het makkelijk navigeren en het snel vinden van de producten waar bezoeker behoefte aan heeft. Wij onderzoeken de customer journey van de huidige webshop, zodat wij secuur kunnen bekijken waar de bezoekers afhaken of van gedachte veranderen. Aan de hand daarvan kunnen wij de webshop optimaal indelen.

Wanneer is jouw webshop ‘goed’?

Deze vraag wordt vaak gesteld door onze klanten. Hoewel het antwoord vrij simpel is, is de weg er naartoe lastig. Een ‘goede’ webshop is ontworpen met de juiste kennis en ervaring in web development en webdesign. Het is een directe vertaling van je visie, merk, producten en huisstijl waardoor jij dezelfde taal spreekt als je doelgroep en je ze zo, als het ware, vasthoudt.

Er is uitgebreid nagedacht over de gebruiksvriendelijkheid en customer journey en alle technische aspecten zijn uiterst in orde. Jouw webshop biedt de bezoekers precies wat ze nodig hebben, en dat is te merken in de resultaten.

Een webshop op maat uitbesteden?

Een succesvolle webshop met prachtige resultaten bouwen? Dat vergt veel kennis, ervaring, en natuurlijk een flinke dosis passie en enthousiasme. Heb jij als actief ondernemer niet de tijd en de kennis om een uitstekend werkende webshop te lanceren? Dat snappen we. Wij staan daarom ook voor je klaar om je een hoop trial and error te ontnemen. Ons ambitieuze team van marketeers, content creators, schrijvers, webdevelopers en designers werkt samen aan mooie projecten met een sterk eindresultaat.

webshop laten maken

De diverse expertises vanuit ons team bieden ons de mogelijkheid om onze klanten te voorzien van een webshop die jouw bedrijf laat groeien. Voordat we beginnen met het opzetten van een strategie, willen we jou en je bedrijf goed leren kennen. Een uitgebreid onderzoek wordt opgestart om te achterhalen waar jouw kansen en valkuilen zich bevinden. Jouw wensen en doelen nemen we als leidraad zodat we kunnen zorgen dat die waargemaakt worden dankzij de nieuwe webshop op maat. Aan het eind van de samenwerking heb jij een uitstekend ingerichte webshop, die probleemloos werkt op elk apparaat.

Bespreek de mogelijkheden voor jouw webshop in een vrijblijvend gesprek

Is een optimaal werkende webshop hetgeen wat jouw bedrijf nodig heeft? Dan maken we graag een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te kunnen bespreken. Op basis van je visie en de huidige resultaten komen wij erachter hoe we jou het beste kunnen helpen. Samen met jouw input gaan wij werken aan de juiste strategie, zodat jij alles uit je onderneming kunt halen. Ben jij benieuwd naar wat onze onlinespecialisten voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, we leren je graag kennen!

=