Copywriting

Heb je een prachtige website maar mis je nog de inhoud om het echt sterk te maken? Als basis van je online zichtbaarheid moet je op de website naar voren laten komen wat je doet en waar je voor staat. De invulling van je website kun je volledig aan ons overlaten. Met onze copywriting zorgen wij voor een goedgevulde website die je beter vindbaar maakt én laat zien waarom jij de best keuze bent voor bezoekers.

Stel ons je vraag

=

Waarom copywriting?

copywriting

Sterke webteksten

Een goede webtekst maakt jouw onderscheidend van de concurrentie. Jouw unieke kenmerken moeten dan ook zeker terugkomen in de tekst. De inhoud van je website is er namelijk om te communiceren met jouw publiek en goede webteksten zorgen voor meer bezoekers. Daarom kunnen we bestaande webteksten voor je onder de loep nemen en verbeteren om je website nog sterker te maken.

Rol van zoekmachines

Net als de SEO teksten en de blogs worden de webteksten ook meegenomen in de zoekmachines en is het belangrijk om hier goed op te scoren voor je vindbaarheid. Daarom is het belangrijk vooraf goed te bepalen waar je over gaat schrijven en welke webteksten je wilt. Dit kan je namelijk helpen om goed gevonden te worden en vergroot de relevantie van je website.

Focus op conversie

De invulling van je website geeft aan wie je bent en wat je doet. Maar het moet ook zorgen dat bezoekers actie ondernemen. Wat moet de bezoeker op je website doen? Is dat een aankoop, informatie zoeken of contactgegevens achterlaten? Door hierop in te spelen in de teksten, bijvoorbeeld met de juiste call to actions, gaat je website ook meer conversies binnenhalen.

Bepaal de invulling van jouw copywriting tijdens een vrijblijvend gesprek

Ben je benieuwd hoe je het beste invulling kunt geven aan je website en wat we aan jouw webteksten kunnen verbeteren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om te bespreken wat jouw website nodig heeft om nog betere resultaten te kunnen behalen. Daarbij kijken we ook naar het totaalplaatje van de andere kanalen om zo een goed beeld te schetsen van hoe we je het beste kunnen helpen. Vraag dus direct een vrijblijvend gesprek aan om kennis te maken en jouw copywriting op orde te krijgen.

=