LinkedIn marketing

De zakelijke wereld heeft zich de afgelopen jaren massaal gevestigd op het sociale platform, LinkedIn. Net als de andere social media kanalen is LinkedIn een platform waar je als bedrijf uitstekend gebruik van kunt maken. Vooral als jouw onderneming zich focust op bedrijven, is LinkedIn een goede manier om je te laten zien, om je kennis te delen en je bedrijf kenbaar te maken bij interessante partijen.

Stel ons je vraag

Business to business

Doordat er zoveel bedrijven actief zijn op LinkedIn, is het een kanaal waar je terecht kunt met een business to business model. Een ander interessante advertentiemogelijkheid op LinkedIn is dat je kunt inspelen op zakelijke factoren. Zo kun je precies de bedrijven en personen benaderen die passen binnen jouw profiel. Dit maakt LinkedIn het business to business platform bij uitstek.

Vacatures vervullen

Een specifieke adverteeroptie die goed werkt op LinkedIn is het verspreiden van vacatures. Naast dat bedrijven zich veel mengen op LinkedIn, zien veel mensen het platform als de kans om zichzelf te profileren en een carrièrestap te maken. Daardoor kan het adverteren met vacatures zeer interessant zijn. Bovendien kun je hier ook weer de data die bekend is bij LinkedIn gebruiken om een kandidaat te vinden die jouw vacature moeiteloos in kan vullen. Een win-win voor beide!

LinkedIn marketing uitbesteden?

Wil jij weten of LinkedIn geschikt is voor jouw bedrijf om toe te voegen aan je marketingstrategie? Dan is het zaak om eerst te kijken waar je als bedrijf heen wilt en wat je doelen zijn. Vanuit daar kunnen we kijken wat de beste marketingmix is voor jouw onderneming. Dit kunnen we bespreken in een vrijblijvend gesprek waarbij we kijken naar je visie en huidige situatie. Vraag direct een vrijblijvend gesprek aan, dan bekijken we samen hoe we jou kunnen helpen.