LinkedIn marketing

De zakelijke wereld heeft zich het afgelopen decennium massaal gevestigd op het grootste professionele netwerk ter wereld: LinkedIn. Hier kun jij je professionele diensten aanbieden, nieuwe medewerkers vinden, relevante content publiceren en het belangrijkste: je bedrijf promoten onder de juiste doelgroep. Niet alleen als je onderneming zich focust op bedrijven kun je LinkedIn niet laten liggen; deel je kennis en maak je bedrijf kenbaar bij de juiste mensen dankzij de mogelijkheid om je te focussen op een sterk afgebakende doelgroep. Wil jij je B2B kansen optimaal benutten? Dan zorgen onze online marketeers graag voor jouw online succes.

Stel ons je vraag

=
linkedin marketing

Wat heeft LinkedIn jou te bieden?

Voor jouw business to business doeleinden.

Doordat er zoveel bedrijven actief zijn op LinkedIn, is het een kanaal waar je ideaal terecht kunt met een business to businessmodel. Dit platform biedt je de mogelijkheid om eenvoudig werkgevers te benaderen voor jouw producten of diensten. Doordat de bezoekers van LinkedIn hier uitsluitend tijd besteden voor zakelijke doeleinden, is het een gemiste kans voor jou om niet actief te zijn op dit kanaal.

Zelfstandig ondernemers, directeuren en inkopers zijn dagelijks actief op zoek naar nieuwe partners en leveranciers. Pak de aandacht met relevante content en laat zien wie je bent en wat jouw toegevoerde waarde is. Een groot voordeel van LinkedIn is dat je ongekend kunt inspelen op zakelijke factoren. En dat is uniek onder de social mediakanalen. Zo kun je precies de bedrijven en personen benaderen die passen binnen jouw profiel. Dit maakt LinkedIn hét business to business platform.

Is jouw bedrijf ontzettend aan het groeien en ben je op zoek naar meer werknemers? Dan is LinkedIn waar je moet zijn. Het verspreiden van vacatures is iets waar LinkedIn ontzettend in uitblinkt. Werkzoekenden zijn massaal actief op dit platform, in de hoop een nieuwe stap in hun carrière te zetten.

LinkedIn is een plek waar veel mensen zich profileren en specifiek op zoek zijn naar een bepaalde zakelijke richting. Daardoor kan het adverteren met vacatures zeer interessant zijn. Zo word jij gevonden door mensen die specifiek naar de openstaande functie zoeken.

Bovendien kun je hier ook weer de data die bekend is bij LinkedIn gebruiken om een kandidaat te vinden die jouw vacature moeiteloos in kan vullen. Een win-win voor beiden!

linkedin marketing uitbesteden

Gedetailleerde marketing.

Doordat LinkedIn ontzettend veel informatie verzamelt over alle gebruikers, beschikt dit social media platform over een grote hoeveelheid data waarmee je heel gericht kunt adverteren op jouw potentiële klant. Dankzij deze uitgebreide verzameling is het mogelijk om op essentiële informatie zoals zakelijk aspect, interesses, locaties, en demografische gegevens als leeftijd en geslacht te targeten. Zo kunnen wij heel specifiek jouw doelgroep afbakenen voor optimale eindresultaten. Dankzij de mogelijkheid om ontzettend secuur jouw doelgroep te kunnen bereiken is het inzetten van LinkedIn marketing enorm efficiënt. Met de perfecte strategie, content en boodschap kun jij zorgen dat je onder de aandacht wordt gebracht bij precies de juiste doelgroep. Wij zorgen voor een interessante LinkedInpagina met relevante informatie, knallende content en de juiste campagnes.

uitbesteden linkedin marketing

Wat doen wij voor jou?

Ons ervaren team bestaande uit online marketeers, webdevelopers, content creators en schrijvers zetten zich elke dag in voor het online succes van onze klanten. Deze kennis en expertise zorgt voor prachtige eindresultaten en al vele behaalde doelen. Dankzij het uitbesteden van LinkedIn marketing bespaar je veel tijd aan trial and error. Doe het meteen goed. Wij bouwen een succesvolle online marketingstrategie, gebaseerd op jouw wensen en doelen voor je bedrijf. Maandelijks analyseren we de resultaten en hebben we een gedetailleerd inzicht in het verloop van de campagnes en de geplaatste content. Zo kunnen we blijven optimaliseren, zodat jij het meeste uit je investering haalt.

Is LinkedIn marketing de missende schakel?

Dan is het tijd om kennis met ons te maken. Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend gesprek over het online succes van jouw bedrijf. Doordat wij jouw bedrijf, de doelgroep en de markt uitgebreid onderzoeken, voordat we beginnen met het creëren van content en het maken van campagnes, weten wij precies wat we moeten doen en waar we moeten zijn voor de beste resultaten. We bespreken graag je wensen en doelen voor jouw bedrijf, dus laat wat van je horen!

=