Facebook marketing

Dagelijks zit iedereen op zijn Social Media, zo ook op Facebook. Op de tijdlijn van gedeelde posts en filmpjes van vrienden vind je ook regelmatig advertenties. Jouw bedrijf kan daar tussen staan. Adverteren via Facebook is een unieke kans vanwege de aanhoudende populariteit van het platform. Bovendien beschikt Facebook over een grote hoeveelheid data waarmee je heel gericht kunt adverteren op jouw potentiële klant.

Doel Facebook marketing

Doelgroepen targeten

Op Facebook wordt ontzettend veel informatie verzameld over alle gebruikers. Deze info kun je inzetten om de doelgroep zo goed mogelijk te definiëren. We kunnen adverteren op basis van interesses, locaties, relatiestatus en natuurlijke demografische gegevens als leeftijd en geslacht. Hiermee kun je makkelijk inspelen op een specifieke doelgroep, om zowel nieuwe klanten te binden én oude klanten terug naar je website te halen. Het is ook mogelijk om vergelijkbare doelgroepen aan te maken om nog meer bereik te krijgen.
Bekijk wat Facebook voor jou kan betekenen met een vrijblijvend gesprek

Voordat je begint aan Facebook Marketing is het belangrijk om te weten wie je doelgroep is wat je met de campagnes wenst te bereiken. Daarom kijken we hoe jouw bedrijf er op dit moment voorstaat, waar de ruimte ligt om te verbeteren en waar je als bedrijf naartoe wilt. In een vrijblijvend gesprek kunnen we bepalen wat de beste mix is voor jouw onderneming. Vraag direct deze vrijblijvende gesprek aan en kijk hoe we jou kunnen helpen.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.