Instagram marketing

Instagram is qua populariteit en gebruik flink ingelopen op Facebook en wordt dagelijks door talloze mensen bekeken. Op dit platform waar beeldmateriaal centraal staat zijn ook veelvuldig advertenties te zien tussen alle foto’s en stories. Daar kun jij met jouw bedrijf ook komen te staan. Profiteer van de populariteit van Instagram en zorg dat jouw bedrijf gezien wordt.

Stel ons je vraag

=

Bereik jouw doelen met Instagram marketing.

instagram marketing

Instagram marketing uitbesteden

Denk jij dat het inzetten van Instagram marketing positief is voor de groei van jouw bedrijf? Dan heb je helemaal gelijk. Instagram is al één van de populairste social media platforms en alsnog stijgt het aantal gebruikers elk jaar nog steeds het hardst. Op dit platform staat beeldmateriaal centraal en worden er tussen de posts en verhalen door betaalde advertenties laten zien. Hoe word jij groot op dit kanaal? Combineer een interessant, aantrekkelijk en relevant Instagramprofiel met het draaien van succesvolle campagnes. Win-win.

01

Opvallende content

Instagram is ontzettend visueel ingesteld. Op dit platform pak je niet de aandacht met wijze woorden, maar lok je een reactie uit door het plaatsen van sterke content. Op Instagram krijg jij een podium om (potentiële) volgers te verrassen met afbeeldingen, video’s, animaties of stopmotions die de aandacht grijpen en vasthouden. Combineer relevant en aantrekkelijk beeldmateriaal met de boodschap die jij wil vertalen bij de juiste doelgroep voor een fantastisch resultaat.

02

Start met een laag budget

Instagram marketing is relatief laag in prijs. Voor een Instagramadvertentie betaal je namelijk aanzienlijk minder als je de prijs vergelijkt met die van Google Ads. Niet te vergeten is de kans dat je aan deze investering verdient groter door het bereiken van alleen de juiste doelgroep.

03

Bereik de juiste doelgroep

Zoals hierboven al genoemd, besteed jij je budget optimaal dankzij de mogelijkheid om enorm secuur de doelgroep te targeten. Doordat de advertentie alleen wordt laten zien onder mensen die tot jouw doelgroep behoren, gooi je geen geld weg aan een campagne die bij iedereen wordt laten zien. Daarnaast krijg je een helder inzicht over hoe groot jouw doelgroep eigenlijk is. Hoeveel zijn er actief op Instagram en is dit de juiste doelgroep om je op te richten?

Instagram marketing uitbesteden als start van jouw online groei

Het maken van rake content die écht aanslaat bij je doelgroep is lastig. Uitgebreide kennis, ervaring en een flinke hoop passie is ervoor nodig om alles uit jouw Instagramprofiel te halen. Mis jij die kenmerken, heb je er geen tijd voor, of vind je het simpelweg niet leuk om je in te zetten voor een populair Instagramaccount, het maken van hoogwaardige content of het opzetten van succesvolle campagnes? Laat de kans op een sterke online positie dan niet liggen maar geef de taak over aan onze online marketing professionals.

Wij zijn een ambitieus en gedreven team die hard samenwerken om topresultaten te behalen voor onze klanten. Onze online marketeers, schrijvers, content creators en webdevelopers zetten zich elke dag in voor de meest creatieve verzoeken en vinden plezier in het kraken van de code voor jouw online succes. Doordat wij altijd volledig in jouw bedrijf, de markt en de doelgroep duiken weten wij precies waar kansen en valkuilen liggen en bouwen wij de ideale strategie. Behaalde resultaten analyseren we nauwkeurig en koppelen we altijd naar je terug, zodat we de aanpak kunnen blijven optimaliseren. Instagram marketing uitbesteden is nog nooit zo makkelijk geweest.

instagram marketing uitbesteden

Het geheim van het succes van Instagram marketing

Instagram weet ontzettend veel over zijn gebruikers. Dankzij zijn grote dataverzameling kunnen wij heel gericht adverteren op een specifieke doelgroep. We kunnen targeten op een uitzonderlijk nauwkeurig niveau en missen dankzij de grote hoop informatie geen cruciale eigenschappen van jouw doelgroep. We kunnen ons richten tot de juiste mensen aan de hand van bijvoorbeeld interesses, locaties, relatiestatus en natuurlijke demografische gegevens als leeftijd en geslacht.

Doordat we de campagnes zo afgebakend kunnen lanceren haal je meer uit je investering in de advertenties. En natuurlijk is het mogelijk om nog steeds nieuwe mensen te benaderen en een vergelijkbare doelgroep aan te spreken. Zo halen we nieuwe klanten naar jouw bedrijf en blijven we testen voor het beste resultaat. Instagram marketing kan niet missen in jouw online marketing.

Relevante content voor jouw volgers

Het lanceren van advertenties is niet het enige voordeel wat jij uit Instagram kunt halen. Als je dankzij een advertentie interesse hebt gewekt bij je doelgroep en ze doorklikken, komen ze uit op je website óf je Instagrampagina. Bevallen deze niet? Dan verlies je een potentiële klant. Een interessante en aantrekkelijke pagina door het plaatsen van sterke, verrassende en relevante content is de basis voor jouw online succes.

 

Als jij jouw doelgroep écht wil bereiken, is het essentieel om content te plaatsen die niet alleen wordt gezien, maar ook wordt gevoeld. Heb jij geen kennis over, ervaring in, of feeling bij het maken en plaatsen van content en het in gesprek gaan met jouw bezoekers? Dan kunnen we je helemaal ontzorgen door het overnemen van de volledige Instagram marketing. Wij gaan het gesprek aan met jouw doelgroep en creëren rake content zodat jouw bedrijf een prominente plek krijgt in de markt. Wij grijpen de aandacht met verrassende, relevante, actuele en aantrekkelijke content waardoor jij uit de massa springt. Afbeeldingen, animaties, video’s, stopmotions en pakkende teksten: wij zorgen voor een onweerstaanbare combinatie.

Ook vele kansen voor B2B

Vaak wordt er gedacht dat Instagram alleen maar werkt als je de consument wil bereiken. Dat is een misverstand. Doordat dit social media platform zo veelzijdig is, is het ook ideaal om in te zetten in een B2B omgeving. Het gros van de bedrijven is te vinden op Instagram. Bereik directeuren, eigenaren, ondernemers of bedrijven die op zoek zijn naar jou. Instagram dus zakelijk inzetten? Een goed idee.

Bereik jouw doel. Met de juiste aanpak.

Is Instagram marketing de missende schakel in jouw marketingmix en wil jij graag de voordelen ontdekken? Dan zetten wij ons graag in voor jouw online succes. Wij onderzoeken jouw bedrijf, doelgroep en de markt waarin jij je begeeft uitgebreid voordat we beginnen met het maken van content en creëren van advertenties. Dankzij ons duidelijke plan van aanpak en jouw doelstellingen, weten we precies waar we moeten zijn om jouw doelgroep te bereiken. Ben jij klaar om te groeien? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We vertellen je graag meer over al jouw online kansen.

=