Instagram marketing

Instagram is qua populariteit en gebruik flink ingelopen op Facebook en wordt dagelijks door talloze mensen bekeken. Op dit platform waar beeldmateriaal centraal staat zijn ook veelvuldig advertenties te zien tussen alle foto’s en stories. Daar kun jij met jouw bedrijf ook komen te staan. Profiteer van de populariteit van Instagram en zorg dat jouw bedrijf gezien wordt.

Doel Instagram marketing

Waarom zou je Instagram marketing kunnen toevoegen aan je marketing mix?

Branding en naamsbekendheid

Instagram is een platform dat zich bij uitstek leent voor branding en naamsbekendheid van je merk. Instagram draait om beeld en om laten zien waar je voor staat. Door middel van foto’s en video’s kun je jouw merk op de kaart zetten bij jouw doelgroep. Hiermee zorg je dat iedereen weet dat jouw bedrijf er is en wat je doet. Dat maakt het erg interessant voor jouw bedrijf om te groeien en nieuwe mensen te bereiken.

Bereik jouw doelgroep

Adverteren via Instagram werkt via hetzelfde netwerk als Facebook en dat betekent dat er ontzettend veel data bekend is over alle gebruikers. Deze data zetten we in om jouw specifieke doelgroep te kunnen benaderen. We lokaliseren jouw doelgroep op basis van interesses, locaties, leeftijd, geslacht maar ook op basis van relatiestatus of baan. Zo bereik je jouw doelgroep met jouw branding en merkadvertenties.

Ontdek de meerwaarde van Instagram met een vrijblijvend gesprek

Voordat je begint aan Instagram marketing moet je weten wie je wilt bereiken en wat je met de campagne wilt behalen. Daarom kijken we waar je met je bedrijf heen wilt en hoe de situatie nu is. Zo komen we erachter hoe het bedrijf zich kan verbeteren en welke kanalen daarvoor ingezet kunnen worden. In een vrijblijvend gesprek bepalen we hoe we jouw marketingmix op kunnen stellen. Vraag direct het geheel vrijblijvende gesprek aan en ontdek jouw mogelijkheden.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.