Pinterest marketing

Instagram is qua populariteit en gebruik flink ingelopen op Facebook en wordt dagelijks door talloze mensen bekeken. Op dit platform waar beeldmateriaal centraal staat zijn ook veelvuldig advertenties te zien tussen alle foto’s en stories. Daar kun jij met jouw bedrijf ook komen te staan. Profiteer van de populariteit van Instagram en zorg dat jouw bedrijf gezien wordt.

Stel ons je vraag

Visuele zoekmachine

Pinterest wordt vooral gebruikt als zoekmachine voor inspiratie, bijvoorbeeld voor de inrichting van je huis, een nieuwe reisbestemming of de laatste modetrends. Door het bekijken van afbeeldingen bepalen ze wat ze leuk en interessant vinden. Als bedrijf kun je hierop inspelen en de mensen die zoeken op jouw producten een beeld te geven van wat jij aanbiedt. Vervolgens link je er een blog of showcase aan en kun je mensen naar je website toetrekken.

Bied inspiratie

Hoewel Pinterest vooral wordt gebruikt door particulieren is het een grote kans voor bedrijven. Je kunt inspiratie bieden aan jouw doelgroep door ze voorbeelden te tonen van wat jij voor ze kan betekenen. Aangezien de mensen daar specifiek naar op zoek zijn zullen ze eerder geneigd zijn verder te kijken en zo kun je jouw doelgroep triggeren.

Pinterest marketing uitbesteden?

Ben je benieuwd wat Pinterest mogelijk voor jou kan betekenen? Dan is het goed om te kijken naar waar je heen wilt als bedrijf en waar je nu staat. Op die manier kunnen we bepalen wat de beste marketingkanalen zijn om dat te bereiken. We maken graag eens kennis om hiernaar te kijken en te bespreken wat we voor je kunnen beteken. Vraag direct een vrijblijvend gesprek aan om te bepalen wat voor jou het beste werkt.