TikTok marketing

TikTok is hét platform om generatie Z te bereiken. Deze snelgroeiende app is volledig gericht op het maken van korte video’s en het volgen van trends. Zijn jongeren de doelgroep die jij wil bereiken? Dan is het heel interessant om deze te benaderen via TikTok marketing. Videocontent blijft het beste hangen bij de consument. Maak slim gebruik van deze visuele app en zorg dat je wordt gezien door de juiste mensen. Wij zorgen graag voor aantrekkelijke, relevante en actuele content voor TikTok marketing waar jouw bedrijf echt iets aan heeft.

Stel ons je vraag

=
tiktok marketing

Waarom is TikTok marketing onmisbaar?

Bereik jongeren op een effectieve manier.

Het overgrote deel van de TikTok gebruikers is onder de 30 jaar. Doordat deze app veel jongeren trekt, biedt het een specifieke kans aan je onderneming. Als jongeren tot jouw doelgroep behoren is TikTok een perfect platform om je online marketing mee uit te breiden. Je vergroot direct je bereik onder deze specifieke doelgroep en laat hen weten wat jouw bedrijf aanbiedt en waar je voor staat. Krachtige videocontent maakt een blijvende indruk op je doelgroep. Als je gezien wil worden is het belangrijk om een gevoel over te brengen en een boodschap mee te geven aan je doelgroep. Dankzij videocontent is dat mogelijk op diverse manieren. Onze online marketeers ontzorgen je graag door zich hiervoor in te zetten.

TikTok kent veel verschillende trends en doeleindes waardoor jij deze app op diverse manieren kunt inzetten. Door middel van ‘challenges’ kun je niet alleen je naamsbekendheid vergroten maar ook engagement creëren bij de jongeren. Door een challenge op te starten en deze te delen worden mensen getriggerd deel te nemen. Zo krijg je binding met je doelgroep en wordt je bereik daarnaast ook nog eens vergroot. Engagement is essentieel om je doelgroep retouraankopen te laten doen en je merk te laten volgen. De gebruikers van TikTok bekijken content voor vermaak of informatie, en openen de app niet om een product aangesmeerd te krijgen. Daarom is het een kunst om de juiste content te creëren die bij jouw doelgroep in de smaak valt. Onze content creators duiken in jouw doelgroep en ontwikkelen onweerstaanbare video’s waardoor jouw merkbekendheid een flinke sprong zal nemen.

Laat ons inspelen op de vele voordelen.

01

Bezoekers zoeken vermaak

En vinden jou! Met een beetje feeling voor het verpakken van jouw boodschap in aantrekkelijke en vermakelijke content geef jij je doelgroep wat ze willen. Zo wordt jouw merk of product opgepakt door het creëren van fans.

02

Marketing en organische berichten

Wil je dat gebruikers je gaan volgen? Ga dan niet alleen voor TikTok marketing maar post ook organische berichten met een account van jouw bedrijf. Zo kun je volgers op de hoogte houden die ervoor kiezen het merk op hun tijdlijn te willen zien.

03

Meet je online succes

Dankzij het inzetten van TikTok marketing worden je resultaten secuur meetbaar. Heb inzicht in welke campagnes aanslaan en welke niet, welke doelgroep goed reageert en of je je op de juiste plek bevindt. Zo is het mogelijk de marketing te blijven optimaliseren zodat je verzekerd bent van de beste resultaten.

04

Zet remarketing in

Remarketing is een effectieve manier voor het creëren van herhaalaankopen. Blijf onder de aandacht bij je doelgroep zodat ze je merk niet vergeten.

Wil jij je TikTok marketing uitbesteden aan specialisten?

Om te ontdekken wat nieuwe kanalen als TikTok voor je bedrijf kunnen betekenen is het belangrijk om het totaalplaatje te schetsen. Waar sta je als bedrijf, wat is je visie en wat zijn je doelen? Onze marketing experts zorgen voor een uitgebreide analyse van jouw bedrijf, waarna het mogelijk is om een ijzersterke strategie op te bouwen. Vanuit daar creëren we de content die jouw bedrijf nodig heeft om de gestelde doelen te behalen.

Hoe creëer je een succesvol TikTok account?

tiktok marketing uitbesteden

Wil jij een ijzersterke online positie?

Wil jij graag sprongen maken met je onderneming maar heb je de tijd of kennis niet om TikTok marketing succesvol in te zetten? Ons team kan niet wachten om je te leren kennen. Wij zetten ons met ervaren online marketeers, content creators, developers en schrijvers in om tot de mooiste eindresultaten te komen. Neem contact met ons op en plan een vrijblijvend gesprek met ons in zodat we kunnen kijken wat het beste is voor jouw bedrijf. Jouw online positie is even sterk als je online marketing. Wij zorgen voor de beste basis.

=