TikTok marketing

TikTok is de nieuwste hype, met name onder jongeren. Deze app is volledig gericht op video’s maken en wordt massaal gebruikt onder jongeren. Dat maakt het voor veel bedrijven een heel interessante kans om deze vaak moeilijk te benaderen doelgroep aan te spreken. Je kunt jouw product bovendien goed in de picture brengen met deze visuele app.

Stel ons je vraag

Bereik de jongeren

Het overgrote merendeel van de TikTok gebruikers is onder de 30 jaar. Dat betekent dat het een app is die veel jongeren trekt en daarmee ook een specifieke kans biedt aan je onderneming. Zeker als de jongeren tot jouw doelgroep behoren is TikTok een perfect platform om je marketing mee uit te breiden. Je vergroot direct je bereik onder deze specifieke doelgroep en laat hen weten wat jouw bedrijf aanbied.

Creëer engagement

Door middel van de zogeheten challenges kun je niet alleen je naamsbekendheid vergroten maar ook engagement creëren bij de jongeren. Door een challenge op te starten en deze te delen worden mensen getriggerd deel te nemen. Zo krijg je binding met je doelgroep en wordt je bereik ook nog eens vergroot. Dat maakt het heel interessant voor je bedrijf om in te zetten.

TikTok marketing uitbesteden?

Om te ontdekken wat nieuwe kanalen als TikTok voor je bedrijf kunnen betekenen is het belangrijk om het totaalplaatje te schetsen. Waar sta je als bedrijf, wat is je visie en wat wil je de komende tijd gaan bereiken. In een vrijblijvend gesprek brengen wij dit in kaart en bespreken we samen hoe we jou hierbij kunnen helpen. Deze kennismaking is geheel vrijblijvend en zorgt ervoor dat we een inschatting kunnen maken van jouw optimale marketingmix. Vraag dus direct een vrijblijvend gesprek aan en ontdek de mogelijkheden.