Webshop

"Onze webshops zijn altijd gekoppeld aan betaalsystemen, zo dat het
gebruikersgemak van u als klant maar ook van uw bezoekers optimaal is."

"Onze webshops zijn altijd gekoppeld aan betaalsystemen, zo dat het gebruikersgemak van u als klant maar ook van uw bezoekers optimaal is."

Webshop Ontwikkeling

Het bouwen van een website, waar ook een webshop aan gekoppeld is, is in de basis niet anders dan het bouwen van websites zonder webshop. De optimalisatie, het genereren van leads, het Content Management Systeem en de grafische vormgeving komen allemaal aan bod. Bij webshops komt uiteraard wel net wat meer kijken, waarin wij dan ook zonder uitzondering maatwerk bieden.

Onze webshops zijn altijd gekoppeld aan betaalsystemen, zo dat het gebruikersgemak van u als klant maar ook van uw bezoekers optimaal is. Naast standaard voorzieningen, leveren we ook maatwerk. Dat kan bijvoorbeeld nodig zijn om kassa en/of voorraadsystemen te koppelen aan uw webshop.

Verschillende webshops

Ook hebben we veel ervaring met de realisatie van webshops voor diverse horecagelegenheden, bijvoorbeeld bezorgrestaurants. Een voornaam voordeel van een webshop, is dat uw klanten online kunnen bestellen zonder dat u daarbij commissie hoeft af te staan aan een andere partij.

Om zo consequent mogelijk te werken, zorgen we ervoor dat webshops feilloos functioneren en voorzien zijn van interessante toepassingen. Zo maken we het voor u mogelijk om bijvoorbeeld grote hoeveelheden producten ineens te importeren, zodat dit niet handmatig ingevoerd hoeft te worden. Wij zijn van mening dat gemak de mens dient, wat we steeds laten terugkomen bij het bouwen en realiseren van websites en webshops.

RECENT GEREALISEERDE WEBSHOPS