Een effectieve website, in uitstraling en resultaat.

"Al samenwerkend is een website ontstaan die wat betreft design, uitstraling en inhoud overeenkomt met wie Hamers@Home is en waar we als Kastenbouwers voor staan."

Hamers@Home is een specialist in maatwerkinterieur. Deze kastenbouwers kunnen ieders huis ombouwen tot een thuis dankzij de eindeloze mogelijkheden in standaard en op maat gemaakte kasten.

Vanaf de tekentafel nemen ze heel het proces in handen totdat er een kast, deur of roomdivider compleet naar wens en geheel in de stijl van het interieur bij de klant thuis kan worden gebracht.

Meer inzicht. Betere aansluiting op identiteit. Betere resultaten.

Hamers@Home was toe aan meer inzicht in het gedrag van hun doelgroep, wenste een duidelijke strategie waar ze aan de hand daarvan mooie resultaten konden behouden, al dan niet verbeteren.

Daarnaast moest de website perfect aansluiten op hun identiteit en daarmee de huisstijl tot in de puntjes doorgetrokken in al hun uitingen, zowel online als offline.

We zijn meteen enthousiast aan de slag met een passend concept waarbij de identiteit van Hamers@Home duidelijk naar voren komt en de website, flyer, brochure en online advertenties naadloos op elkaar aan sluiten. 

"Vanuit hun expertise in internetmarketing is bij de invulling van de website voortdurend rendementsgericht gedacht en is aandacht geweest voor alle technische aspecten."

Krachtige marketingmix. Dankzij een sterke strategie.

Onze online marketeers, designers en tekstschrijvers hebben zich ingezet om samen tot een prachtig eindresultaat te komen: een uitstekend vindbare website met online marketing die op elkaar aansluit. Dankzij uitgebreide zoekmachine optimalisatie gebaseerd op de beste zoekwoorden, prachtige visuele elementen, efficiënte interne links en een slim en aantrekkelijk design is de website, naast dat hij beschikt over een goede vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid, een lust voor het oog geworden. 

De combinatie tussen SEO en SEA zorgt ervoor dat de website nu zowel op een organische manier als via advertenties gevonden wordt en dat de bezoekers op de juiste pagina’s terechtkomen. In dezelfde huisstijl hebben we een indrukwekkende inspiratiegids ontworpen waarbij het design herkenbaar is voor de lezer. Elk element van de marketingmix werkt krachtig samen dankzij onze sterke strategie.

"Alles is tot in de puntjes geoptimaliseerd, up-to-date, snel, functioneel en kent een goede weergave op alle mobiele apparaten.”

Continue optimalisatie. Voor een optimaal resultaat.

We optimaliseren elke maand de website, SEO en SEA van Hamers@Home zodat we verder blijven bouwen op de meest succesvolle manier.  De resultaten van de online campagnes worden elke maand geanalyseerd om te zorgen dat we ons op de juiste manier blijven inzetten voor het online succes van Hamers@Home.

De nieuwe website is een plek waar bezoekers op een overzichtelijke manier kunnen vinden waar ze voor kwamen, rustig inspiratie op kunnen doen, een helder beeld krijgen van het bedrijf wat erachter zit en zo met een goed gevoel een aanvraag in kunnen dienen.

contact caramelo media

Bereik jouw doel. Met de juiste aanpak.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Bel ons direct of stuur even een mailtje. We komen graag met jou in contact!

=