Constante stroom aan leads, zowel B2B als B2C

Aan de rand van Breda ligt het Landgoed Wolfslaar, voorzien van een prachtig landhuis, aangevuld met het gelijknamige sterrenrestaurant. Hier kun je terecht voor bruiloften, zakelijke bijeenkomsten of een diner op topniveau. De boekingen liepen echter nog niet naar wens, waardoor het doel was om ook via de online kanalen succes te behalen.

Verschillende kanalen inzetten

Het bleef echter niet bij de website. Met het vernieuwd platform als basis richten we met lokale SEO op beter vindbaarheid in de regio en met de inzet van Google Ads en Social Media marketing wordt er direct verkeer naar de website gehaald. Door de kanalen op elkaar af te stemmen hebben we het totaalplaatje gecreëerd dat allemaal gericht was op het versterken van de website en het vergroten van de reserveringen.

Zakelijk vs Particulier

Landgoed Wolfslaar is voor diverse partijen te bezoeken en te boeken, maar de vraag was hoe je deze partijen het beste kunt benaderen. Daarom hebben we een scheiding gemaakt tussen de zakelijke en particuliere doelgroep. Dit werd in de nieuwe website vormgegeven om voor iedere doelgroep de juiste ervaring te creëren.

Stijgende resultaten

Het nieuwe platform en de inzet van onder meer de Google Ads campagnes heeft de verandering in het aantal reserveringen behaald. Zo zien we de reserveringen voor het restaurant stijgen en vliegen de trouwbrochures de deur uit. Voor het boeken van je bruiloft bij Landgoed Wolfslaar moet je voortaan op tijd zijn!

contact caramelo media

Bereik jouw doel. Met de juiste aanpak.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Bel ons direct of stuur even een mailtje. We komen graag met jou in contact!

=