Sterke branding en lokale zichtbaarheid.

Moon Slaapadviseurs heeft een prachtige showroom in Alexandrium Shopping Center, Rotterdam. De slaapadviseurs bij Moon hebben niet alleen kennis van bedden, maar ook van het menselijke lichaam, omdat ze samenwerken met fysio- en ergotherapeuten. Dit is een krachtig uitgangspunt om zich te onderscheiden in deze concurrerende branche, waarop we ook onze online marketing strategie hebben gebasseerd.

Het koopproces van een bed

Voordat je een bed koopt, wil je deze graag eerst uitgebreid getest en gezien hebben. Het is natuurlijk van groot belang dat het bed lekker ligt en jouw slaapcomfort verhoogd. De meeste mensen kopen daarom vaak niet een bed voordat ze zijn gaan proefliggen. Daarnaast slapen veel mensen ’s nachts niet goed en kan een slaapadviseur je helpen bij een comfortabele nachtrust. Een overzichtelijke webshop ter orientatie en een persoonlijk adviesgesprek helpen hierbij.

Online inspiratie en informatie

Op voorhand doe je online inspiratie en informatie op, om te kijken welke boxsprings er zijn en of er een geschikte winkel bij jou in de buurt zit. Zo hebben we bij Moon Slaapadviseurs de overstap gemaakt van een online catalogus naar een volwaardige webshop waarbij je je eigen boxspring helemaal zelf kan samen stellen. Zo kun je je thuis alvast oriënteren en bijvoorbeeld ook kijken welk merk of boxspring binnen jouw budget valt, zodat je hier al een indicatie van hebt voordat je langs gaat in de showroom.

Hoge concurrentie

In de beddenindustrie heb je te maken met veel concurrentie, zowel de bekende namen als de kleinere concurrenten. Hierbij is het van belang om slim om te gaan met het marketingbudget, zodat er een optimaal resultaat wordt behaald tegen redelijke klikkosten. Door sterke branding in te zetten en lokale zichtbaarheid te creeren tijdens de online orientatie, behalen we beide doelen.

Sterke branding

Een unieke en sterke branding is van groot belang, omdat je je moet onderscheiden van je concurrenten. Moon Slaapadviseurs heeft een unieke positie in de markt, omdat hun kennis vedergaat dan alleen mooie bedden en een lekker slaapcomfort. Door hier op de focussen, kunnen we de advertenties onderscheiden van de rest.

Lokale zichtbaarheid

Door lokale zichtbaarheid te creëren onder de doelgroep tijdens de orientatiefase, gebruik te maken van herkenbare advertenties en hun unieke positie te benaderen, is er een constante stroom aan nieuwe en terugkerende bezoekers, zowel online als offline.
contact caramelo media

Bereik jouw doel. Met de juiste aanpak.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Bel ons direct of stuur even een mailtje. We komen graag met jou in contact!

=