Je website of webshop laten restylen

Kennis Hypotheken

Heb je al een website of een webshop, maar ben je nog niet helemaal tevreden? Laat dan je webshop of website restylen bij ons!

Reden restylen

Er zijn verschillende reden om een restyling te doen van je website. Misschien heb je last van errors, is je website verouderd, niet goed vindbaar in de zoekmachines of niet responsive of is je lay-out niet meer fris en passend. Wat de reden van je ontevredenheid ook is, wij denken graag met je mee!

Website of webshop optimaliseren

Wij nemen graag samen met jou de website en/of webshop door, zodat we kunnen kijken waar de verbeterpunten liggen. Misschien wil je werken met meer foto’s, een ander kleurenpallet aanhouden, meer call-to-actions toevoegen of werkt de webshop niet optimaal voor je bezoekers. We maken je website en webshop weer up-to-date en passend voor je doelgroep!

Tekstuele aanpassingen

Ben je al wel helemaal tevreden over de uitstraling en lay-out van je website, maar nog niet over de teksten? Wil je de teksten scherper geformuleerd zien of een andere schrijfstijl aanhouden? Wij verzorgen graag doeltreffende teksten die speciaal geschreven zijn voor je doelgroep.

Zoekmachine optimalisatie

Wil je graag beter gevonden worden in verschillende zoekmachines? Wij kunnen ook je website optimaliseren op het gebied van SEO. De vindbaarheid van je website zal stijgen in Google, waardoor er meer waardevolle bezoekers je website of webshop bezoeken en de conversies worden verhoogd.

Restyling op maat

Jij bepaalt wat er aangepast wordt aan je webshop en website. Uiteraard denken wij graag met je mee over de verschillende mogelijkheden en adviseren we je over de juiste aanpassingen. Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!

contact caramelo media

Bereik jouw doel. Met de juiste aanpak.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Bel ons direct of stuur even een mailtje. We komen graag met jou in contact!

=