Maak een marketingplan voor 2021!

Marketingplan

Het vreemde jaar 2020 is bijna afgelopen, waardoor het weer tijd is voor je bedrijf om vooruit te kijken. In dit nieuwe jaar kan je een frisse start maken en kansen grijpen. Met een goed marketingplan maakt jouw organisatie in 2021 een comeback!

Doorzetten

In 2021 heb je de kans om campagnes die je door de coronacrisis hebt uitgesteld tóch door te zetten. Maar daarbij is het belangrijk om weloverwogen keuzes te maken. Want is het nou slimmer om een inhaalslag te maken of om voor de zekerheid op de rem te trappen? Begin deze maand op tijd met het afronden van je marketingplannen om deze vragen te beantwoorden.

Keuzes

Alles draait om het maken van de juiste keuzes. Wanneer je al je ambities van dit en volgend jaar in 2021 waar wil maken, gaat dat ten koste van je marketing. Kies één punt om je op te focussen. Marketingtrends lijken bijvoorbeeld aantrekkelijk. Maar passen influencer marketing, selfies en virtual reality wel bij je bedrijf? Misschien wel. Maar kom er eerst achter waar je de grootste successen uit haalt. Bij Caramelo Media ontdekken we graag samen met jou de kracht achter jouw bedrijf.

Marketingplan opstellen

Klanten

Het is altijd goed om voor ieder jaar opnieuw te bekijken wie je klanten eigenlijk zijn. Er kan namelijk veel veranderen in een jaar. Wie zijn in 2020 je beste en meest trouwe klanten geweest? Door de focus op hen te leggen, behaal je de beste resultaten voor je marketing. Zoek daarom deze maand nog uit welk type klant je het meeste geld oplevert en naar wat voor producten ze op zoek zijn. Kies hen als target voor volgend jaar.

Inspiratie

Doe vooral inspiratie op. Dit kan natuurlijk overal, maar kijk zeker ook om je heen. Ook naar je concurrentie. Waarom zijn zij succesvol? Kom er bijvoorbeeld achter welke zoekwoorden ze gebruiken en hoeveel sitebezoekers deze trekken. Samen met Caramelo Media kom je erachter welke strategie vervolgens het best bij jou past. Maak daarom snel een afspraak!

Denk na over je marketingplan

Vroeg nadenken over je marketingplan is elk jaar belangrijk, maar voor 2021 zeker! Wil jij je bedrijf ook goed voorbereiden met een uitgedachte marketingcampagne voor het nieuwe jaar? Bespreek je ideeën daarover dan vooral met ons. Neem snel contact op, dan maken we kennis met een lekkere kop koffie.

contact caramelo media

Bereik jouw doel. Met de juiste aanpak.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Bel ons direct of stuur even een mailtje. We komen graag met jou in contact!

=