Best scorende webteksten

best scorende webteksten

Wil jij de best scorende webteksten voor meer conversie of bezoekers op jouw website? Dan hebben wij voor jou de antwoorden. Wij zetten voor jou op een rij welke webteksten het hoogste scoren en waarom.

Geen ultieme formule

Er bestaat helaas geen ultieme formule die voor elke webtekst zal werken. Toch worden er regelmatig onderzoeken gedaan waarin content met elkaar wordt vergeleken om te kijken of er soortgelijke karakteristieken zijn die bepalend zijn voor hun positie in de zoekmachines. Uit deze onderzoeken komen vaak nog verrassende resultaten, bijvoorbeeld over de lengte van webteksten en wat mensen hier werkelijk van vinden.
best scorende webteksten

De lengte

Over het algemeen denken mensen dat kort samengevatte content het meest in de smaak valt bij de lezers, maar uit onderzoek is gebleken dat dit nog wel eens tegen kan vallen. Het onderzoek dat werd uitgevoerd door SEMrush toont aan dat webteksten met meer dan 3000 woorden juist zorgde voor meer shares, backlinks en traffic. Mensen voelen zich namelijk automatisch meer betrokken bij content dat veel informatie bevat. Een ander voorbeeld waar mensen versteld van staan is dat het gebruik van lange titels (meer dan 14 woorden) tot 2 keer meer verkeer krijgen dan webteksten met korte titels (tussen de 7 – 10 woorden).

Ga zelf vergelijken

De beste manier om erachter te komen wat jij moet doen om jouw webteksten hoog te laten scoren is content in dezelfde categorie met elkaar te vergelijken en daar de sterke punten uit te halen. Een goede tip die wij jou graag willen meegeven is het bijhouden van wat je precies hebt ontdekt. Wanneer jij interessante ontdekkingen doet kun je ze testen door deze te verwerken in jouw nieuw geschreven content. Als laatste is het toch wel heel belangrijk dat je voor ogen houdt wat jouw publiek wilt zien en lezen.

Besteed jouw webteksten uit

Wil jij de beste resultaten in Google behalen? Of heb je interesse in meer bezoekers naar jouw website trekken? Besteed dan jou contentmarketing uit aan Caramelo Media. Wij beschikken als online marketingbureau over alle benodigde kwaliteiten om jouw positie in Google te laten stijgen door middel van relevante content. Voor meer informatie of eventuele vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

contact caramelo media

Bereik jouw doel. Met de juiste aanpak.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Bel ons direct of stuur even een mailtje. We komen graag met jou in contact!

=