Hoe komt mijn website hoger in Google?

Wil jij graag je vindbaarheid in Google vergroten? Dan is het essentieel dat je website hoog in Google staat. Het werkt namelijk heel simpel: des te hoger de website in Google, hoe sneller hij gevonden wordt door de doelgroep. Er zijn verschillende manieren om de vindbaarheid van een website te vergroten. Wij zijn een gemotiveerd, ervaren en ambitieus online marketingbureau en weten precies wat we moeten doen om ervoor te zorgen dat jouw website een uitstekende plek in Google weet te bemachtigen. 

Stel ons je vraag

=

Wat levert hoger in Google komen op voor jouw website?

zoekmachine optimalisatie

Hoe kom jij hoger in Google te staan? Onze tips!

Hoger in Google komen is een kunst en heb je niet binnen een dag gedaan. In dit proces moeten veel puzzelstukjes in elkaar passen voor een optimale samenwerking tussen de gedane acties op de kanalen. Waar moet je allemaal op letten?

Een sterke website is de kern van jouw online succes

Er zijn diverse manieren om een website hoger in Google te laten scoren. Wij weten precies hoe dat moet. Door creëren van een ijzersterke strategie kunnen wij ervoor zorgen dat jij een prominente plek in Google krijgt. Wij kennen de kansen die Google je graag geeft en de valkuilen waarop deze zoekmachine websites afstraft. Ontloop veel trial and error en ga voor een optimale strategie, gecreëerd door online marketingspecialisten.

Wat kunnen wij doen voor jou?

Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het creëren van ultieme online marketingstrategieën en we hebben dan ook al vele websites omgetoverd in ware successen in Google. We worden enthousiast van creatieve verzoeken en betrekken jou van begin tot eind actief bij het proces. De persoonlijkheid van elk bedrijf zien we als leidraad voor onze marketingstrategieën waardoor we bij elke website werken naar persoonlijke doelen. Wij denken actief met onze klanten mee en kijken altijd naar diverse mogelijkheden om tot het beste eindresultaat te komen.

seo

Jouw website hoger in Google: dat doen we zo

Om jouw website hoger te laten scoren in Google, kun je zoekmachine optimalisatie uitbesteden. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat een website zo goed mogelijk wordt gevonden in Google. Google heeft door dat jouw website relevant is en laat hem daarom snel zien aan mensen die zoekwoorden intypen die aansluiten op de content op jouw website.

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit drie grote pijlers: content, techniek en autoriteit. Aan de hand van de invulling van deze pijlers bepaalt het algoritme van Google welke pagina’s zichtbaar zijn en hoger in de zoekresultaten komen.

Hieronder leggen we uit welke onderdelen we secuur analyseren en toepassen, zodat jouw website hoger komt in Google en zo optimaal gevonden wordt door de doelgroep.

Relevante content

De content op de website bepaalt voor een groot deel hoe hoog de website in Google staat. Door de content aan te laten sluiten op de wens van de bezoekers laat jij aan Google zien dat deze website het beste aansluit op de zoekresultaten van een bezoeker. Unieke, hoogwaardige en relevante content zorgt voor een prominente plek in de zoekmachine. Wij creëren de juiste content en zorgen dat jouw website optimaal aansluit bij de wensen van de doelgroep.

Uitstekende techniek

Niet alleen de content heeft een directe invloed op de vindbaarheid van de website in Google. Wil jij hoger komen in Google? Zorg dan voor een snelle website met een hoge veilig- en gebruiksvriendelijkheid. Deze websites worden namelijk beter opgepakt dan websites die hier niet op zijn ingericht. Onze webdevelopers en marketingspecialisten kijken secuur naar de opbouw van jouw website en delen aan de hand van een uitgebreide analyse deze optimaal in. Een uitstekend functionerende website, zonder 404-pagina’s, te zware afbeeldingen en een onduidelijk menu, is het resultaat.

Krachtige linkbuilding

Om hoger te komen in Google is het essentieel om aan de autoriteit van de website te denken. Google laat graag websites zien waarvan hij het gevoel heeft dat ze een expert zijn in een bepaald vakgebied. Dankzij linkbuilding kan Google een onderscheid maken tussen relevante en minder relevante pagina’s en websites. Linkbuilding wil zeggen: andere relevante en sterke websites laten verwijzen naar jouw website door het plaatsen van links. Het inzetten van linkbuilding zorgt ervoor dat jij sneller hoog in Google kunt komen.

Kunnen we jouw website hoger in Google laten komen?

Onze webdevelopers, online marketingexperts, schrijvers en designers vormen samen een sterk team die graag in het verbeteren van jouw online positie duiken. Dankzij zoekmachine optimalisatie scoort jouw website hoger in Google en krijg je meer organische bezoeken van relevante bezoekers. Doordat jouw website het eerste is wat er in de zoekresultaten omhoogkomt, ben jij voordat de bezoekers ook nog maar op je website gekomen zijn, je concurrentie te slim af.

Hoger komen in Google: een taak om uit te besteden?

De positie van een website veranderen in Google zonder kennis of ervaring in het vak is erg lastig. Het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie is een investering waar je op de lange termijn ontzettend veel aan hebt als bedrijf. De resultaten zullen langdurig hun uitwerking laten zien zodat jij een druk bezochte site hebt met en goede conversie. De groei in relevante bezoekers maakt al het verschil. Deze organische manier van investeren in online succes zorgt ervoor dat jouw website, zonder het betalen voor advertenties, bovenin Google wordt laten zien.

Wij creëren jouw online succes

Is het tijd om jouw website hoger te laten scoren in Google? Ga dan voor een optimaal resultaat. Aan de hand van jouw wensen en doelen stellen wij een uitgebreide strategie op en toveren we jouw website om in een optimaal werkend kanaal. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan zodat we meer kunnen vertellen over de mogelijkheden. Laten we samen al jouw online kansen benutten!
=