Videomarketing

Het is tegenwoordig bijna onmisbaar in je online marketing strategie: videomarketing. Video’s zijn op dit moment super populair en scoren vaak beter dan afbeeldingen in marketing-uitingen. Je kunt videomarketing inzetten voor diverse doeleinden: impact maken, meer conversies of je branding versterken. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Stel ons je vraag

=

De voordelen van videomarketing

videomarketing

Wat is belangrijk bij een video?

Trek meteen de aandacht. We zien elke dag erg veel video’s voorbijkomen. Binnen één seconde besluiten we al of we een video interessant vinden of niet. Niet interessant? Dan scrollen we door. Zorg er daarom voor dat je meteen die aandacht trekt.

Timing en lengte zijn essentieel. Zorg voor een vlotte video die bij je doelgroep aanslaat. De video moet niet te lang of te kort zijn, houd het relevant. Wil je de video’s gebruiken in een advertentie? Maak dan de video’s niet langer dan 15 seconden.

Ondertiteling aan. Iets wat veel mensen nog vergeten: de ondertitel onder een video. Veel mensen kijken video’s op hun telefoon zonder geluid. Zorg er daarom voor dat je video’s altijd ondertiteld zijn, zodat iedereen jouw boodschap meekrijgt.

Geschikt in verschillende formaten. Elke device vraagt om een ander formaat, dus houd hier rekening mee.

Vergeet je CTA niet. Wat wil je dat mensen doen na jouw video? Zorg voor een duidelijke call-to-action.

Maak je video’s persoonlijk. Op deze manier wordt je doelgroep meer betrokken.

Bereik jouw doel. Met de juiste aanpak.

=