Is jouw bedrijf klaar voor de feestdagen?

Is jouw bedrijf klaar voor de feestdagen?

De laatste weken van 2019 zijn aangebroken! Veel bedrijven zijn bezig met het afwerken van de laatste taken. Dat begrijpen wij, want wie wil 2020 nou niet beginnen met een frisse start? Maar sta eens even stil wat de feestdagen kunnen betekenen voor jou als bedrijf? Caramelo Media geeft jou graag enkele tips om het beste uit de mooiste tijd van het jaar te halen!

Actuele bedrijfsinformatie

Het is normaal dat er tijdens de feestdagen het een en ander wijzigt binnen een bedrijf. Wijzigen soms de openingstijden? Of gaat het bedrijf enkele dagen dicht? Vergeet deze dan niet te vermelden op de website. Door actuele bedrijfsinformatie blijven mensen op de hoogte van eventuele veranderingen en kunnen zij hier rekening mee houden. Zorg ervoor dat je de sociale media kanalen niet vergeet. Tijdens de feestdagen zijn mensen geneigd om meer te willen weten over bedrijven, dus zorg ervoor dat alles klopt en op orde is.

Tijd van geven

De feestdagen zijn een tijd van geven. Door Kerstmis en Nieuwjaar is december voor veel mensen een dure maand. Je kunt als bedrijf zijnde hiervan profiteren door kortingen of speciale aanbiedingen te geven die alleen geldig zijn voor jouw klanten. Dit als een bedankje dat ze elke keer weer voor jou kiezen. Dit is ook direct een goede mogelijkheid om nieuwe klanten te werven. Laat jouw bedrijf van zijn beste kant zien deze feestdagen!

Versier je online kanalen

Je kunt jouw social media kanalen versieren door speciale content te creëren. Mensen worden hierdoor geprikkeld en zijn dan sneller geneigd aankopen te doen. Door een feestelijke online look breng je iedereen direct in de juiste stemming. Verander bijvoorbeeld je coverfoto en plaats berichten met de feestdagen als thema. Het is ook de perfecte mogelijkheid om je eigen producten te promoten. Bied ze aan als het ideale cadeau-idee. Link vervolgens de producten uit jouw post aan jouw webshop. Dit maakt het voor mensen gemakkelijker om door te klikken en de keuze te maken om iets bij jou te kopen.

Ben jij klaar voor de feestdagen?

Gebruik jouw social media en online marketing kanalen om het beste uit de feestdagen te halen. Ben jij zelf misschien te druk deze tijd van het jaar? Dan bieden wij jou graag onze diensten aan. Wij helpen jou met het maximale te behalen voor het jaar voorbij is. Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan vooral contact op. Dan helpen wij je graag verder.

contact caramelo media

Bereik jouw doel. Met de juiste aanpak.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Bel ons direct of stuur even een mailtje. We komen graag met jou in contact!

=