De beste videomarketing trends voor jouw bedrijf

De beste videomarketing trends voor jouw bedrijf

Is jouw bedrijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van videomarketing? Momenteel is 60% van het internetverkeer video. Je mist als bedrijf een hoop kansen als je hier niet optimaal gebruik van maakt. Caramelo Media helpt jou en zet de nieuwste trends voor jou op een rij.

Video podcast

2019 was het jaar van de podcast. Dit jaar brengen we die trend naar een volgend level, namelijk met video podcast. Visuele radio is tegenwoordig ontzettend populair. Mensen willen namelijk weten wat er zich in de studio afspeelt. Wie de gezichten achter de podcast zijn en hoe de interactie tussen hen verloopt. Video podcast wil dus eigenlijk gewoon zeggen dat je de opnames van de podcast opneemt met een camera en deze beelden deelt met jouw publiek. Jouw kijkers voelen zich hierdoor meer betrokken bij jou en jouw merk.

Generatie Z

Generatie Z is een generatie die opgroeit in een volledig digitale wereld. Zij zijn dus gewend aan een constante bevrediging van behoeftes. Deze generatie kan zich geen leven zonder internet voorstellen. Tegenwoordig wordt videomarketing voor een groot deel gecreëerd op hun behoeftes. Video’s draaien om connectie en echtheid. Verder heeft generatie Z een allergie voor logo’s en moeten naar hun mening video’s tegenwoordig niet langer zijn dan een paar seconden. Deze nieuwe generatie consumeert uiterst bewust. Ze zijn daarom bereid om veel geld uit te geven wanneer een bedrijf hun interessant genoeg lijkt.

Authenticiteit

In een wereld waar dingen steeds minder zijn als waar ze op lijken, verlangen steeds meer mensen naar echtheid en authenticiteit. Video’s zijn een goede manier om boodschappen over te brengen die andere dingen, zoals computers en algoritmes, niet kunnen. Denk hierbij aan empathie, humor, verhalen en connectie. Wanneer jij als bedrijf het meeste wilt halen uit jouw videomarketing kun je het beste ervoor zorgen dat jou video’s zo echt mogelijk zijn.

Jouw videomarketing optimaliseren

Wil jij als bedrijf het beste uit jouw videomarketing halen? Dan ben je bij Caramelo Media aan het juiste adres. Wij zijn een full service online marketing bureau die jou op allerlei manieren kan helpen. Voor meer informatie of eventuele vragen mag je altijd contact opnemen. Wij helpen jou graag verder.

De beste videomarketing trends voor jouw bedrijf
contact caramelo media

Bereik jouw doel. Met de juiste aanpak.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Bel ons direct of stuur even een mailtje. We komen graag met jou in contact!

=