Contentmarketing

Met jouw website als basis van je online succes is het essentieel om deze te voorzien van sterke, aantrekkelijke content. Goede content is namelijk de kern voor een optimale marketingstrategie. Eigenlijk is content een verzamelnaam voor alle communicatie die jouw onderneming naar de klant richt. Content moet je niet alleen zien, maar ook voelen. Alleen zo spreek jij dezelfde taal als je doelgroep. Het creëren van onweerstaanbare content is onze second nature. Ben jij benieuwd wat we voor jou kunnen doen als content marketingbureau in Tilburg? En wat win jij met sterke content? We vertellen het je allemaal hier!

Stel ons je vraag

=

Kies voor hoogstaande contentmarketing.

contentmarketing

Sterke content. Dat maken we voor jou.

01

Een gedetailleerde strategie

Content kan alleen betoverd zijn als het compleet aansluit op de wensen, behoeften en interesses van je doelgroep. Daarom creëren we een goed uitgedachte contentstrategie die jouw doelgroep écht aanspreekt, en jou oplevert wat je voor ogen had.

02

Alles voor jouw social media

Social media zijn ware contentspuwers. Wij maken content waarmee jij uit de massa springt. Afbeeldingen, video’s, animaties, stopmotions en sterke teksten: wij creëren een onweerstaanbare combinatie.

03

Voor een onweerstaanbare website

Zonder rake content is je website nergens: wij maken ons webdesign af met de content die jouw website nodig heeft. Wij vertellen jouw verhaal door middel van uitgebreide websiteteksten, informerende én amuserende blogs, afbeeldingen, video’s, animaties en stopmotions.

04

Succesvolle campagnes

Ook voor jouw online campagnes creëren wij aantrekkelijke content zodat jouw doelgroep het niet kan missen en jij optimale resultaten behaalt.

Kracht van goede content.

Wij hebben de kennis en ervaring om te zien welke content jouw onderneming nodig heeft. Content is de vertaling van jouw bedrijf naar de doelgroep en moet volledig aansluiten bij jouw identiteit.

Het is belangrijk om jezelf af te vragen of de content inspeelt op de behoefte van je klanten. Waar zijn ze naar op zoek? En hoe kun jij ze dat geven? Met blogs laat je zien dat je een expert bent binnen jouw branche, informerende websiteteksten zorgen voor een hogere relevantie van je website en aantrekkelijk visuals laten een positieve, betrouwbare en verrassende indruk achter bij je bezoekers.

Onze online marketing experts achterhalen de behoeftes van jouw doelgroep en spelen hierop in met het maken van gerichte content.

content marketing tilburg

Hoogwaardige en relevante content.

Dat goede content bijdraagt aan jouw vindbaarheid in Google is als het goed is geen verrassing. Hoogwaardige en relevante content zorgt voor een hogere positie in Google, waardoor jouw site meer bezocht zal worden. Content is daardoor een essentieel onderdeel van een sterk SEO-plan. Wij als content marketingbureau in Tilburg laten jouw expertise en betrouwbaarheid terugkomen in de content en zorgen dat jouw verhaal wordt verteld op de juiste manier. Google neemt dit mee in het bepalen van zoekresultaten, en dat merk je.

Wat is het doel van je content?

Wil je meer bezoekers op je website, meer conversie, je product op de markt introduceren of een grotere naamsbekendheid? Jouw doel bepaalt mede wat wij voor jou in petto hebben. Doordat we met jou uitgebreid het gesprek aan gaan en wij volledig in jouw onderneming duiken kunnen we grondig onderzoeken wat het beste zou zijn voor jouw groei. Wij analyseren kansen en valkuilen en weten hierdoor welke stappen het beste zijn voor jouw onderneming.

De juiste content voor jouw social media.

Als content marketingbureau in Tilburg houden wij ons niet alleen bezig met de beste content voor op jouw website, maar voorzien we al jaren social mediakanalen van actuele, relevante en aantrekkelijke content. Dit is dé plek om de interactie aan te gaan met je doelgroep en je klanten ook met elkaar te laten communiceren. Wij creëren engagement en zorgen voor (nieuwe) volgers die je niet vergeten.

Wat kun jij bereiken met sterke content op je social media?

Bereik jouw doel. Met de juiste aanpak.

Ben jij benieuwd hoeveel kansen jij kunt pakken door het optimaliseren van jouw contentmarketing? Wij gaan graag uitgebreid met jou het gesprek aan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak zodat wij kunnen kijken op welke manier jij je doelen kunt behalen. Onze content creators denken actief met je mee en ontwerpen de content die jouw boodschap vertaalt naar de doelgroep. Ben jij klaar om te groeien?

=

Naast het realiseren van websites en webshops verzorgen wij ook andere diensten voor onze klanten, zoals zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie. Een manier van zoekmachine optimalisatie is contentmarketing, we schreven er al een uitgebreid artikel over. Contentmarketing is het creëren en verspreiden van relevante, waardevolle en consequente content via het juiste kanaal, op de juiste manier en op het juiste moment. Wat je uiteindelijk wil bereiken is het aantrekken, interesseren en behouden van een specifieke doelgroep, jouw doelgroep.

Door waardevolle informatie te delen met klanten en prospects zonder dat ze daarvoor jouw dienst of producten moeten aannemen, bouw je langzaam, maar zeker een loyaal klantenbestand op. Zo schrijven wij elke week een artikel voor Pure Sfeer en PandaBaby.

Ben je geïnteresseerd in contentmarketing of wil je meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op!