Analyseer jouw websitebezoekers met Google Analytics

Analyseer uw websitebezoekers

Wil jij erachter komen hoe mensen jouw website hebben gevonden? Of welke pagina’s het meest bezocht worden? Dit kun je allemaal analyseren met behulp van Google Analytics. Wij vertellen jou graag alles over deze handige tool.

Monitoring en analyseren

Het analyseren en monitoren van het gedrag van jouw websitebezoekers is uitermate belangrijk. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om jouw website voortdurend te blijven verbeteren aan de hand van informatie die wordt aangeleverd door jouw consumenten of doelgroep. Google Analytics biedt jou de kans bij te houden vanuit welke kanten en kanalen jouw bezoekers op uw website terecht komen. De tool deelt uw bezoekers dan vervolgens in aan de hand van vijf verschillende categorieën: source, medium, campaign, term en content. In welke dimensie jouw bezoekers worden geplaatst is afhankelijk vanuit welke kanalen zij op jouw website zijn gekomen.

Optimaal resultaat

Google Analytics is wereldwijd het meest gebruikte programma op het gebied van analyse. Dit is omdat je toegang krijgt tot waardevolle informatie. Je komt er namelijk achter wat jouw klanten de meest interessant aspecten van jouw website vinden en welke de meeste conversatie oplevert. Aan de andere kant kom je er dan ook achter welke onderdelen van jouw website aan verbetering toe zijn. Hierdoor kun je voortdurend aan jouw website blijven werken voor een optimaal resultaat. Google Analytics geeft jou uitgebreide statistieken van het aantal pagina’s per bezoek, bezoekersaantal, paginaweergaves, het bouncepercentage en de gemiddelde tijd hoelang een bezoeker op uw website blijft. Door gebruik te maken van deze relevante informatie kun je jouw website verbeteren op de punten waar deze minder op scoort. Google Analytics vertelt jou alles wat je moet weten over het verkeer op jouw website.

Uw website bezoekers vakkundig in kaart gebracht

Wanneer je graag op de hoogte wilt worden gehouden van het gedrag van jouw websitebezoekers kun je rekenen op de service van Caramelo Media. Wij rapporteren de behaalde resultaten en verbeteren jouw website op punten waar dit nodig blijkt. Voor meer informatie of eventuele vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen jou graag bij het beantwoorden van al jouw vragen.

Analyseer uw websitebezoekers
contact caramelo media

Bereik jouw doel. Met de juiste aanpak.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Bel ons direct of stuur even een mailtje. We komen graag met jou in contact!

=