Zoekmachine adverteren (SEA)

Wil jij snel je bereik vergroten en meer bezoekers naar je website halen? Door te adverteren in zoekmachines kun je snel grote sprongen maken. Met zoekmachine adverteren haal je relevante bezoekers naar jouw website of webshop. Op basis van je doelstellingen bepalen we welke strategie we voor jou inzetten om het beste resultaat te behalen.

Wat levert SEA jou op?

Search

Een search-campagne focust zich op het verkrijgen van relevant verkeer naar je website. Met deze advertenties wordt je bovenaan in Google getoond wanneer mensen op zoek zijn naar voor jou relevante onderwerpen. We starten daarom altijd met het onderzoeken van de juiste zoekwoorden. Zo zorgen we ervoor dat jij gevonden wordt door mensen die op zoek zijn naar jouw producten en diensten.

Shopping

Voor de verhoging van de conversie van je webshop is Google Shopping een handige tool om te adverteren. Jouw producten verschijnen in een advertentie wanneer mensen zoeken op relevante woorden. Dit verhoogt de kans op een daadwerkelijke aankoop en vergroot natuurlijk de zichtbaarheid van je producten.

SEA inzetten? Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Om te bepalen welke zoekmachine marketingkanalen voor jouw bedrijf geschikt zijn, moeten we eerst kijken hoe je er als bedrijfvoor staat en waar je naartoe wilt. Dit zoeken we gratis en vrijblijvend voor je uit in een kennismakings gesprek. Zo bepalen we welke richting jouw bedrijf in kan slaan om de beste resultaten te behalen. Vraag gelijk een vrijblijvend gesprek aan of maak een afspraak om jouw visie te bespreken.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.