Vernieuwingen op LinkedIn

Vernieuwingen LinkedIn

Eens in de zoveel tijd is het weer zover, dan besluit een platform de boel weer om te gooien. Het gebeurt bij alle social media kanalen en dit keer is LinkedIn aan de beurt. Niet alleen de vormgeving kreeg een frisse update, maar ook qua instellingen en ook qua tools is er het een en ander veranderd. Genoeg reden dus om te kijken welke vernieuwingen interessant zijn en hoe je daarmee je voordeel kan doen.

Beveiliging

Een van de grootste veranderingen heeft betrekking op de instellingen. Zo krijg je als gebruiker steeds meer ruimte om zelf te bepalen wat en hoe je wilt. Een van de belangrijkste onderdelen waar je zelf de regie over hebt is de beveiliging. Het instellen van back-up emailadressen, wachtwoordwijzigingen en een dubbele verificatie als je inlogt dragen bij aan een veiliger profiel. In deze dagen van steeds verder ontwikkelende cybercrime absoluut geen overbodige luxe. Ook kun je nu inzien welke data je aan LinkedIn levert en kun je zelf data downloaden.

Toename van berichten

Een andere aanpassing gaat over het sturen van berichten. LinkedIn wordt steeds meer gebruikt om te communiceren middels directe berichten. Tijd dus voor wat verbeteringen. Zo kun je verzonden berichten nu verwijderen of bewerken maar ook sneller content rapporteren. Maar ook het starten van een videogesprek vanuit de berichten wordt een optie. Handig als je snel wilt schakelen.

Zoekresultaten

Een van de meest interessante veranderingen gaat over de inrichting van de zoekresultaten. LinkedIn heeft geprobeerd het zoeken te vereenvoudigen. Zo wordt alles nu in één opslag weergegeven. Bij zoektermen krijg je dus niet alleen vacatures of personen te zien, maar ook groepen en content. De focus ligt hierbij op relevante resultaten, waarbij deze nog verder gepersonaliseerd worden. Hier ligt dus een kans om jouw content bij de juiste mensen te krijgen.

Aan de slag met jouw LinkedIn

Wil jij ook meer halen uit het grootste zakelijke online platform? Doe je voordeel met de nieuwste aanpassingen en maak de connectie met jouw doelgroep. Speel in op de zoekresultaten en schakel gemakkelijk in het versturen van directe berichten. Benieuwd wat LinkedIn jouw bedrijf kan opleveren? Kom dan eens langs, dan kijken we in een vrijblijvend gesprek wat LinkedIn voor jouw bedrijf kan betekenen en welke rol wij hierin kunnen spelen.

Vernieuwingen LinkedIn
contact caramelo media

Bereik jouw doel. Met de juiste aanpak.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Bel ons direct of stuur even een mailtje. We komen graag met jou in contact!

=