Google Ads uitbesteden

Wees slim: laat je Google Ads uitbesteden

Een sterke online marketing strategie zorgt voor een sprong in de groei van je bedrijf. Wil je meer bezoekers naar je website trekken, meer engagement op je social media kanalen of simpelweg meer aankopen van je diensten of producten? Caramelo Media steekt alle aandacht en tijd in het opzetten van onweerstaanbare online campagnes. Ons team beschikt over de juiste kennis en ervaring zodat we jou de beste resultaten kunnen bieden.


Wil jij graag weten wat we voor jou kunnen doen? Plan dan een gratis afspraak met ons in!

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Google Ads: wat is het eigenlijk?

Search Engine Advertising, beter bekend als SEA, is het betaald adverteren van een product of dienst in zoekmachines. Wil je groeien met je bedrijf, nieuwe potentiële klanten bereiken en gezien worden in Google? Door Google Ads uit te besteden haal je snel relevante bezoekers naar jouw website of -shop. Volledig gebaseerd op jouw persoonlijke doelstellingen bepalen we een gepaste strategie om een optimaal resultaat te behalen.

Voordelen van Google Ads

De juiste strategie is essentieel

Het uitbesteden van Google Ads biedt je diverse mogelijkheden. Je zichtbaarheid op Google en andere zoekmachines kan worden vergroot middels de volgende manieren:

Tekst advertenties in de zoekresultaten

Dit campagnetype is zeer geschikt om meer verkopen, leads of websiteverkeer te genereren, omdat je advertenties kunt laten zien aan mensen die actief zoeken naar jouw producten en diensten.

Display-campagnes

Dit campagnetype biedt je de mogelijkheid om je bereik te vergroten en ervoor te zorgen dat je top of mind blijft bij jouw doelgroep, ook buiten Google.

 

Videocampagnes

Videocampagnes zijn zeer geschikt om meer verkopen, leads of websiteverkeer te genereren, omdat je advertenties kunt laten zien aan mensen die actief zoeken naar jouw producten en services.

Shopping-campagnes
Voor de verhoging van de conversie van je webshop is Google Shopping een handige tool om te adverteren. Zo worden jouw producten bovenin de Googlepagina laten zien.

App-campagnes
Met app-campagnes zorg je voor meer installaties, engagements en verkopen voor jouw app.

Lokale-campagnes
Voor de verhoging van de conversie van je fysieke winkel is lokaal online adverteren een geschikte methode. 

Case

Lead generatie SEA voor Landgoed Wolfslaar

Landgoed Wolfslaar kwam naar ons toe met een heldere vraag: hoe zetten we de daling in boekingen om naar een groei? 

We zijn een leadgeneratie campagne gestart met een prachtig resultaat. Bekijk hier wat we hebben gedaan!

Waarom jij Google Ads moet uitbesteden

Als ondernemer zet jij je elke dag in voor de groei van je organisatie. Door Google Ads uit te besteden kun jij je focussen op de kwaliteit van jouw bedrijf, terwijl wij de online resultaten verzorgen.

Zowel in tijd als kosten is het uitbesteden van SEA een stuk efficiënter, het creëren en managen van campagnes vereist de nodige kennis ervaring. Plan daarom een vrijblijvend advies gesprek in en laat onze SEA-specialisten je helpen.

Google Ads uitbesteden bij Caramelo Media

Ervaring en expertise
Profiteer van meer dan 10 jaar kennis en ervaring

Betrokkenheid
Wij denken actief mee met onze klanten

Transparant
Wij nemen je mee in het proces en gaan voor een nauwe samenwerking

Onze specialisten horen graag van je!

Afhankelijk van het doel, de markt en de branche stellen we een marketing strategie op voor jouw bedrijf. Voor het inzetten van de juiste werkwijze kijken we eerst naar hoe je er als bedrijf voor staat en waar je graag naar toe wilt in de toekomst. Wil jij sprongen maken dankzij onze sterke online marketing? Neem dan contact op zodat wij voor jou in actie kunnen komen!

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.