Zoekmachine marketing

"Onze SEA campagnes zijn zonder uitzondering
gericht op maximale conversie. "

Online advertising

Online advertising is actueler dan ooit. Waar u ook kijkt, advertenties zijn er overal. Dat laat zien hoe groot het bereik is van adverteren.

SEA is onder andere adverteren binnen de zoekmachines en dat kan op alle mogelijke manieren. Dankzij onze innovatieve denk en werkwijze laten we u kennis maken met de best mogelijke opties voor uw bedrijf, zodat u optimaal zichtbaar bent voor potentiële klanten.

Hoe gaan wij te werk

Hoe wij te werk gaan bij SEA? Dat kan op meerdere manieren. Door middel van betaalde zoekresultaten in zoekmachines halen we meer bezoekers naar uw website. Ook kunnen we de naamsbekendheid vergroten, door het toepassen van Display Marketing (banners op andere websites, dus niet in de zoekmachines zelf) of we leiden bezoekers terug naar de website door remarketing. Andere goede en concrete voorbeelden zijn Shopping Marketing en Video Marketing. Bij Shopping Marketing kunt u met uw webshop extra opvallen binnen de zoekmachines en bent u in staat om potentiële klanten direct producten en prijzen te tonen.

Onze SEA campagnes zijn zonder uitzondering gericht op maximale conversie. Ook krijgt u altijd volledige inzage in uw eigen campagne, onze werkwijze en de resultaten