Website

"Wij maken gebruik van een Content Management Systeem (CMS),
zodat u op heel eenvoudige wijze zelf met uw website aan de slag kunt."

"Wij maken gebruik van een Content Management Systeem (CMS), zodat u op heel eenvoudige wijze zelf met uw website aan de slag kunt."

Website Ontwikkeling

Onbewust identificeren uw potentiële klanten zich met uw bedrijf door uw website. Door hier zo concreet mogelijk op in te spelen, zorgen we voor een optimaal resultaat. Grafische vormgeving speelt hierbij een belangrijke rol, wat wij van A tot Z voor u realiseren. Samen met u zorgen we ervoor dat de uitstraling past bij uw bedrijf en uw (potentiële) klanten.

De keuze voor het maken of vernieuwen van uw website is een belangrijke stap, maar nog belangrijker is wat u op de website wilt vertellen of uitstralen. De invulling is namelijk essentieel, waarin wij dan ook graag meedenken. Wij adviseren u op uw verzoek graag bij de invulling van de website.

Content Mangement Systeem

Wij maken gebruik van een Content Management Systeem (CMS), zodat u op heel eenvoudige wijze zelf met uw website aan de slag kunt. Dat is vaker nodig dan wordt gedacht. Wanneer er bepaalde informatie moet worden aangepast of worden geüpdate, is zelf toegang hebben de kortst mogelijke weg. Op die manier kunt u de aanpassingen naar eigen inzicht doen, wanneer het u uitkomt. Vaak zien we ook dat onze klanten hier zelf geen tijd voor hebben, of er naar eigen zeggen een minder goede kijk op hebben. In dat geval kunt u het heel eenvoudig aan ons uitbesteden.

Naast dit gemak, is het bij ons ook doel om de website zo op te bouwen dat er leads gegenereerd worden. Dat klinkt misschien niet relevant, maar niets is minder waar. Al hebt u nog zoveel bezoekers op uw website, zonder dat er leads gegenereerd worden, hebt u er uiteindelijk niets aan. Wij zijn conversie gericht en zorgen er dan ook voor dat uw website optimaal is ingericht voor lead generatie.

Responsive

Ook zien we steeds vaker dat de computer of laptop allang niet altijd meer gebruikt wordt om toegang te krijgen tot internet. Meer dan eens pakken we er voor het gemak de tablet of smartphone erbij. Ook hier spelen we op in, door ervoor te zorgen dat al onze websites geoptimaliseerd zijn voor alle apparaten.

Budget is vaak een belangrijke graadmeter bij het bepalen van de website en hoe deze eruit zal komen te zien. In tegenstelling tot veel collega’s in online marketing, zorgen we er bij Caramelo Media altijd voor dat er voor ieder budget een passende oplossing en antwoord klaarligt.

RECENT GEREALISEERDE WEBSITES