Research en strategie

Advertenties op Google, YouTube, Facebook, Instagram of LinkedIn? Of wil je jouw vindbaarheid verbeteren? Of zou e-mailmarketing het juiste kanaal zijn? De mogelijkheden binnen online marketing zijn eindeloos. En het combineren ervan ook. Maar hoe weet je nou welke kanalen je het beste kunt inzetten?

Een sterke strategie is onmisbaar

Een sterke online strategie is onmisbaar, voor iedereen en binnen elke branche. Daarom voeren we altijd eerst een gedegen onderzoek uit waarbij we kijken naar je huidige status, de doelstellingen die je wil behalen en bepalen we je doelgroep. Vanuit daar kunnen we onze online marketing specialismes naadloos op elkaar laten uitsluiten dat resulteert in het behalen en overtreffen van jouw doelstellingen.

Online marketing strategie
Een online marketing strategie vormt de basis van alle online marketingactiviteiten van je merk. Wij maken een plan op maat.
Lees meer

Online leadgeneratie
Wil jij (meer) online leads verzamelen? Dan is het belangrijk om een online leadgeneratie strategie op te zetten.
Lees meer

E-commerce strategie
Heb jij een webshop, maar heb je weinig bezoekers? Of wordt de webshop wel bezocht, maar haal je er geen of nauwelijks omzet uit?
Lees meer

Digital branding
Een merk op de kaart zetten en onder jouw doelgroep zichtbaar maken doe je niet zomaar even.
Lees meer

Conversie optimalisatie website
Krijg jij wel bezoekers naar je website, maar levert het je niks op? Dan is het om actie te ondernemen!
Lees meer

Conversie optimalisatie advertenties
Behalen jouw advertenties niet de gewenste resultaten en kost het je meer dan dat het je oplevert? Laat ons je helpen!
Lees meer

Hulp nodig bij je online strategie?

Wij onderzoeken voor jou welke kanalen het meest interessant zijn. Met het uitbesteden van je online strategie kun jij namelijk op weg naar het bereiken van jouw doelstellingen. Om jouw doelen te bepalen kijken we waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Op basis daarvan bepalen wij de beste mix voor jouw doel. Neem contact op en wij helpen jou graag verder!

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.