Videomarketing

Video’s zijn ideaal voor bedrijven en merken om je naamsbekendheid te vergroten en nieuwe mensen te bereiken. Videomarketing is dan ook een belangrijk onderdeel om mee te nemen in je online marketing strategie. Je kunt dit op verschillende manieren inzetten: Om je branding te versterken, om naamsbekendheid op te bouwen, maar denk ook eens aan productvideo’s om bezoekers te helpen bij het maken van een keuze. Zet jij al videomarketing in?

De voordelen van videomarketing

Wat is belangrijk bij een video?

Trek meteen de aandacht. We zien elke dag erg veel video’s voorbijkomen. Binnen één seconde besluiten we al of we een video interessant vinden of niet. Niet interessant? Dan scrollen we door. Zorg er daarom voor dat je meteen die aandacht trekt.

Timing en lengte zijn essentieel. Zorg voor een vlotte video die bij je doelgroep aanslaat. De video moet niet te lang of te kort zijn, houd het relevant. Wil je de video’s gebruiken in een advertentie? Maak dan de video’s niet langer dan 15 seconden.

Ondertiteling aan. Iets wat veel mensen nog vergeten: de ondertitel onder een video. Veel mensen kijken video’s op hun telefoon zonder geluid. Zorg er daarom voor dat je video’s altijd ondertiteld zijn, zodat iedereen jouw boodschap meekrijgt.

Geschikt in verschillende formaten. Elke device vraagt om een ander formaat, dus houd hier rekening mee.

Vergeet je CTA niet. Wat wil je dat mensen doen na jouw video? Zorg voor een duidelijke call-to-action.

Maak je video’s persoonlijk. Op deze manier wordt je doelgroep meer betrokken.

Ontdek de mogelijkheden met videomarketing

Het is tegenwoordig bijna onmisbaar in je online marketing strategie: videomarketing. Video’s zijn op dit moment super populair en scoren vaak beter dan afbeeldingen in marketing-uitingen. Je kunt videomarketing inzetten voor diverse doeleinden: impact maken, meer conversies of je branding versterken. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.