Contentmarketing

Jouw website is de basis van je online activiteiten. Des te belangrijker is het om deze te voorzien van de juiste content. Sterke content is namelijk de kern voor een goede marketingstrategie. Wij creëren een website die up-to-date en relevant is. Dit levert jou een betere vindbaarheid op in Google en zorgt ervoor dat je relevant bent voor potentiële klanten. 

Waarom contentmarketing?

Kracht van goede content

Content is er om jouw bezoekers te laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Maar nog belangrijker, de content moet inspelen op de behoefte van je klanten. Zij zijn ergens naar op zoek en jouw website moet laten zien waarom ze dat bij jou moeten halen. Dat kan met blogs, die laten zien dat jij een expert bent binnen jouw branche. Wij achterhalen de behoeftes van jouw doelgroep en spelen hier op in met het maken van gerichte content.

Verbeteren in Google

Goede content draagt ook bij aan jouw vindbaarheid in Google. Hoogwaardige en relevante content zorgt ervoor dat je een hogere positie krijgt in Google. Content is dus een belangrijk onderdeel van jouw SEO. Daarom is het belangrijk om jouw expertise en betrouwbaarheid in de content terug te laten komen. Dit wordt door Google meegenomen bij het bepalen van de zoekresultaten.

Content inzetten op Social Media

Wanneer je de juiste content hebt, is het ideaal om deze in te zetten op je Social Media kanalen. Hier kun je de interactie aangaan met de doelgroep en meer betrokkenheid creëren. Hierbij is het wel belangrijk dat de goede content regelmatig onder de aandacht wordt gebracht.

Jouw contentdoelen bepalen tijdens een vrijblijvende afspraak

Wil jij weten hoe contentmarketing voor jou kan werken? Maak met ons een vrijblijvende afspraak waar we naar het complete plaatje van jouw bedrijf kijken om te zien waar we nog betere resultaten kunnen behalen en hoe dit past binnen jouw bedrijf. 

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.